ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Τραμπουκισμοί από οπαδούς του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ!

Απίθανα πράγματα έλαβαν χώρα για άλλη μία φορά στο ΣΕΦ, με τους οπαδούς του Ολυμπιακού να τραμπουκίζουν στο ημίχρονο τους διαιτητές του αγώνα.

Τραμπουκισμοί από οπαδούς του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ!

Δεν είναι κάτι που δεν περιμέναμε. Δεν είναι κάτι με το οποίο εκπλήσσεται κανείς.

Είναι συνηθισμένα πράγματα από τον σύλλογο του Πειραιά. Τον σύλλογο που είναι ο λόγος που ο ελληνικός αθλητισμός έχει διασυρθεί μέχρι τα πέρατα της γης.

Σήμερα έγραψαν άλλη μια… λαμπρή σελίδα για την ιστορία τους. Σε ματς κεκλεισμένων των Θυρών διαπιστευμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού με την ανόχη της διοίκησης της συγκεκριμένης ομάδας τραμπούκισαν τους διαιτητές.

Στον Παναθηναϊκό ο διεθνής Σέρβος Βίκτορ Ράσοβιτς!
Στον Παναθηναϊκό ο διεθνής Σέρβος Βίκτορ Ράσοβιτς! 455 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Λέτε αυτό να έπαιξε ρόλο στην τελική απόφαση που πήραν; Μόνο οι ίδιοι το ξέρουν!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.