ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μολό σε Μπόλονι: «Σ’ ευχαριστώ που μου έδωσες την ευκαιρία» (Pic)

Με μήνυμά του στα social media, ο Γιοάν Μολό αναφέρθηκε στην παρουσία του Λάζλο Μπόλονι στον Παναθηναϊκό και τα «καρφιά» για τους πρώην προπονητές.

Μολό σε Μπόλονι: «Σ' ευχαριστώ που μου έδωσες την ευκαιρία» (Pic)

Ο Γιοάν Μολό αναγεννήθηκε με τον ερχομό του Λάζλο Μπόλονι στον Παναθηναϊκό και πήρε τις ευκαιρίες του. Ο Γάλλος εξτρέμ, δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στον Ρουμάνο τεχνικό και με μήνυμά του στα social media, τον ευχαρίστησε για την εμπιστοσύνη που του έδειξε.

Αναλυτικά το μήνυμα του Γάλλου ποδοσφαιριστή:

«Είναι σημαντικό για εμένα να σου πω ευχαριστώ για την ευκαιρία που μου έδωσες να δείξω την αξία μου. Τόσο στις καλές, όσο και στις κακές στιγμές με την ομάδα, μου άνοιξες την πόρτα όταν όλοι οι υπόλοιποι δεν μου έδιναν καν, την ευκαιρία. Σου εύχομαι καλή τύχη και τα καλύτερα στο υπόλοιπο της καριέρας σου».

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 86.984 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
View this post on Instagram

A post shared by Yohan Mollo (@mollooffficial)

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...