ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ιωνικός - Παναθηναϊκός (17:00, ΕΡΤ3 - Panathinaikos24.gr)

Παναθηναϊκό: Περνάει από Ιωνικό και βάζει πλώρη για το πρωτάθλημα

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Ιωνικό (17:00 ΕΡΤSPORTS 2 - Panathinaikos24.gr) στο δεύτερο ματς της σειράς, με το «τριφύλλι» να θέλει τη νίκη για να «σφραγίζει» το εισιτήριο για την επόμενη φάση των play off της Basket League.

Παναθηναϊκό: Περνάει από Ιωνικό και βάζει πλώρη για το πρωτάθλημα

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Ιωνικό (15:00 ΕΡΤ3 – Panathinaikos24.gr) στο δεύτερο ματς της σειράς, με το «τριφύλλι» να θέλει τη νίκη για να «σφραγίζει» το εισιτήριο για την επόμενη φάση των play off της Basket League.

Οι «πράσινοι» δύο ημέρες μετά την πρώτη τους νίκη στη σειρά στο ΟΑΚΑ, έρχονται ξανά αντιμέτωποι με το μαχητικό σύνολο του Ιωνικού στοχεύοντας φυσικά στη νίκη που θα «σφραγίσει» και την πρόκριση στην επόμενη φάση των Play Off, εκεί όπου θα αντιμετωπίσουν το νικητή του ζευγαριού ΑΕΚ-ΠΑΟΚ (1-1).

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Όντετ Κάτας πιθανότατα μετά από πολύ καιρό θα έχει στη διάθεσή του τον Τι Τζέι Μπρέι. Ο Αμερικανός που τις τελευταίες ημέρες λαμβάνει κανονικά μέρος στην προπόνηση, αναμένεται να είναι στη 12άδα του «τριφυλλιού» και να πάρει χρόνο συμμετοχής, έτσι ώστε να αποκτήσει εκ νέου αγωνιστικό ρυθμό.

Oριστικό: Aλλάζει έδρα η Μακάμπι για τα ματς με τον Παναθηναϊκό!
Oριστικό: Aλλάζει έδρα η Μακάμπι για τα ματς με τον Παναθηναϊκό! 10.272 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πέρα από τον Νεμάνια Νέντοβιτς, άλλα αγωνιστικά ζητήματα δεν έχει να αντιμετωπίσει ο Όντετ Κάτας για τον Παναθηναϊκό.

Οι Παναγιώτου, Αναστόπουλος Α. και Τσολάκος θα είναι οι τρεις διαιτητές της σημερινής αναμέτρησης.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.