ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Στο «τριφύλλι» η Χατζηευστρατιάδου

Σε συμφωνία με την 26χρονη κεντρικό, Ειρήνη Χατζηευστρατιάδου, ήρθε η διοίκηση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού.

Στο «τριφύλλι» η Χατζηευστρατιάδου

Το ρόστερ της ομάδας βόλεϊ γυναικών συνεχίζει να ενισχύει ο Παναθηναϊκός, με σκοπό την ισχυροποίησή του ενόψει και της επόμενης ιδιαίτερα απαιτητικής σεζόν. Η διοίκηση του Ερασιτέχνη, προχώρησε σε ακόμα μια σπουδαία κίνηση, με την Ειρήνη Χατζηευστρατιάδου να «προβάρει» τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

Η 26χρονη αθλήτρια που αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού, την περασμένη σεζόν αγωνιζόταν με τη φανέλα του ΑΟ Θήρας πραγματοποιώντας μάλιστα πολύ καλές εμφανίσεις στο πρωτάθλημα της Volley League γυναικών.

Η Χατζηευστρατιάδου έχει ξεκινήσει την καριέρα της από τον Αία Ευόσμου ενώ έχει αγωνιστεί και στην Αμερική για τις Maiami Dade College USA και Columia College USA. Τη σεζόν 2017-18 έπαιξε στην MTK Budapest αλλά και στους Πανναξιακό.

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 1.743 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Θυμίζουμε πως, ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός για το βόλεϊ γυναικών έχει ήδη αποκτήσει τις Γκροθούες, Στεπανένκο. Ενώ επέστρεψαν στο «τριφύλλι» οι Ρόγκα, Παπαφωτίου και Κωνσταντίνου. Παράλληλα, από το περσινό ρόστερ, τη φανέλα της ομάδας θα συνεχίσουν να φορούν οι Μεταξά και Χαντάβα.

Τα κομμάτια του ρόστερ, όπως καταλαβαίνει κανείς, συμπληρώνονται αρκετά γρήγορα σε αντίθεση με τους υπόλοιπους εν Ελλάδι ανταγωνιστές του και το μόνο που απομένει, είναι η απόκτηση της ξένης κεντρικής που θα κλείσει και την τριάδα για τον Παναθηναϊκό.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.