ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μπρέι: «Σημαντικό το συναίσθημα να επιστρέφεις και να παίζεις»

Ο Τι Τζέι Μπρέι σε δηλώσεις του τόνισε ότι είναι χαρούμενος που επέστρεψε στους αγωνιστικούς χώρους.

Μπρέι: «Σημαντικό το συναίσθημα να επιστρέφεις και να παίζεις»

Σε 15.31 λεπτά συμμετοχής ο Αμερικανός γκαρντ σημείωσε 10 πόντους και όπως είπε είναι καλό για τον ίδιο που επιτέλους πάτησε παρκέ.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στην ΕΡΤ:

«Ήταν μια τρελή περίοδος, πάντα είναι ωραίο να επιστρέφεις, αλλά πρέπει να βάζεις κάτω το κεφάλι και να δουλέψεις. Ήταν καλό που επέστρεψα, έκανα κάποια λάθη, είναι σημαντικό όμως το αίσθημα να επιστρέφεις και να παίζεις. Ο στόχος είναι να πάρει η ομάδα ένα πρωτάθλημα. Αισθάνομαι καλά, έπρεπε να τα βάλω όλα σε τάξη. Έκανα αερόβια άσκηση, είμαι σε καλή φυσική κατάσταση τώρα».

Πρόβλημα με Χεζόνια!
Πρόβλημα με Χεζόνια! 6.587 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...