ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Καίει τον Ολυμπιακό το Φ.Α: «Αποβάλλαμε τον Τσουκαλά, ντου από Κουντούρη-οπαδούς»

Ολα όσα αναφέρει το φύλλο αγώνα για τα συμβάντα στο ΣΕΦ κατά τη διάρκεια του αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό στον τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Καίει τον Ολυμπιακό το Φ.Α: «Αποβάλλαμε τον Τσουκαλά, ντου από Κουντούρη-οπαδούς»

Ολα όσα αναφέρει το φύλλο αγώνα για τα συμβάντα στο ΣΕΦ κατά τη διάρκεια του αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό στον τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Πέρα από τα όσα τραγελαφικά συνέβησαν με το… ριπλέι από το youtube στην τελευταία φάση και το καλάθι της Ριντ, οι ερυθρόλευκοι δημιούργησαν συνθήκες τριτοκοσμικές με πρακτικές που καταγράφηκαν στο φύλλο αγώνα. Άλλωστε, νωρίτερα είδατε και το φωτορεπορτάζ από τα όσα έκαναν οι Πειραιώτες.

Στο φύλλο αγώνα, τονίζεται ότι στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου διεκόπη το ματς για να απομακρυνθεί ο Τάκης Τσουκαλάς, που έκανε υβριστική επίθεση προς την πλευρά των διαιτητών, ενώ στη συνέχεια γίνεται αναφορά για… ντου από τον Μιχάλη Κουντούρη και από οπαδούς.

Να «τελειώσει» την υπόθεση πρόκριση
Να «τελειώσει» την υπόθεση πρόκριση 405 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στο έγγραφο, που έφτασε στα γραφεία της ΕΟΚ, τονίζεται:

«Στο τελευταίο λεπτό του 1ου δεκαλέπτου, διακόπηκε ο αγώνας για να απομακρυνθεί από την αίθουσα 5 ο οπαδός της γηπεδούχου ομάδας κ.Τσουκαλάς λόγω υβριστικής επίθεσης προς τους διαιτητές. Με την παρέμβαση του κομισάριου του αγώνα απομακρύνθηκε ο κ.Τσουκαλάς και ο αγώνας συνεχίστηκε.

Μετά την λήξη του 2ου δεκαλέπτου και ενώ πηγαίναμε προς τα αποδυτήρια, δεχτήκαμε φραστική και υβριστική επίθεση από οπαδούς της Α’ομάδας. Συγκεκριμένα ο κος Κουντούρης και μερίδα οπαδών μας ακολούθησαν προς τα αποδυτήρια με απειλητικές διαθέσεις και φώναζαν διαρκώς “γιατί βγάλατε τον Τσουκαλά ρε, τι σας είπε ρε” και στη συνέχεια οπαδός μας έβρισε: “Άντε γαμ… μωρή καρ…”, “Τι κοιτάς ρε μαλ…”».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...