ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Παναθηναϊκός: Σήμερα η απόφαση για τον πρώτο τελικό

Η τύχη του πρώτου τελικού ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, θα κριθεί σήμερα, με την ΚΕΔ να εκδίδει την απόφαση. Τι θα γίνει με τον τελικό της Κυριακής (16/05).

Παναθηναϊκός: Σήμερα η απόφαση για τον πρώτο τελικό

Η ΚΕΔ αποφασίζει για την έκβαση του πρώτου τελικού της Α1 μπάσκετ γυναικών ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό.

Τα μέλη της, θα εκδώσουν σήμερα την απόφαση για την τελευταία φάση του αγώνα και όσα ακολούθησαν, με τις δύο ομάδες να αναμένουν την απόφαση ώστε να προετοιμάσουν τις επόμενες κινήσεις τους.

Εντός της ημέρας, λοιπόν θα μάθουμε αν τελικά το ματς θα καταχωρηθεί στην πλευρά των ερυθρολεύκων, ή αν η ΚΕΔ κάνει δεκτή την ένσταση της ομάδας των «πρασίνων».

Να «τελειώσει» την υπόθεση πρόκριση
Να «τελειώσει» την υπόθεση πρόκριση 400 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όποιο και να είναι το αποτέλεσμα της απόφασης, θα υπάρξει και συνέχεια στην εκδίκαση σε δεύτερο βαθμό και αυτό πρακτικά σημαίνει, πως θα αναβληθεί ο προγραμματισμένος 2ος τελικός της Κυριακής (15/05) στην έδρα του Παναθηναϊκού. Για την ώρα όμως, δεν έχει παρθεί οποιαδήποτε απόφαση από την ΕΟΚ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...