ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Με ενδεκάδα «ανάγκης» στο ντέρμπι το «τριφύλλι»

Τα προβλήματα που υπάρχουν περιορίζουν τις λύσεις για τον Σωτήρη Συλαϊδόπουλο.

Παναθηναϊκός: Με ενδεκάδα «ανάγκης» στο ντέρμπι το «τριφύλλι»

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Κυριακή στο «Απ. Νικολαΐδης» τον Ολυμπιακό, στο ντέρμπι που κλείνει τις αγωνιστικές υποχρεώσεις για τα play off, αλλά και τη φετινή σεζόν.

Στο «πράσινο» στρατόπεδο, υπάρχουν αρκετά προβλήματα τραυματισμών, με τον Σωτήρη Συλαϊδόπουλο να έχει περιορισμένες λύσεις, σχετικά με τον καταρτισμό της ενδεκάδας.

Εκτός ντέρμπι έχει τεθεί ο Αχιλλέας Πούγγουρας λόγω τιμωρίας, αλλά και ο Μπαρτ Σένκεφελντ που όπως έγινε γνωστό από την Παρασκευή, θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου, με σκοπό να απαλλαγεί από το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στον αστράγαλο.

Παραιτήθηκε ο Κούγιας!
Παραιτήθηκε ο Κούγιας! 45.940 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Έτσι για τα στόπερ, οι λύσεις περιορίζονται σε δύο ποδοσφαιριστές που εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα βρίσκονται στο βασικό σχήμα. Ο λόγος για τον Φραν Βέλεθ, αλλά και τον νεαρό, Δημήτρη Καραγιάννη. Επίσης υπάρχει και ο Φακούντο Σάντσες για το κέντρο της άμυνας, που στο ματς με τον Άρη στο «Κλ. Βικελίδης», έδειξε πως μπορεί να ανταποκριθεί στη συγκεκριμένη θέση.

Ερωτηματικό βέβαια υπάρχει και για τον Σεχ Νιάς, που έλειψε από την προπόνηση της Παρασκευής και δεν ξέρουμε το επίπεδο ετοιμότητας του, καθώς ταλαιπωρείται από τραυματισμό. Επίσης, αμφίβολη είναι και η συμμετοχή του Σωκράτη Διούδη, αλλά και του Τάσου Χατζηγιοβάνη.

Έτσι όπως όλα δείχνουν, ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος, θα παρατάξει μια ενδεκάδα «έκτακτης ανάγκης» για το τελευταίο ματς της σεζόν.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...