ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Λοιμωξιολόγοι Ολυμπιακού: Covid free το Καραϊσκάκη, μόνο στο ΟΑΚΑ κολλάει

Κανένας κίνδυνος στο covid free Καραϊσκάκη, ζώνη υψηλού κινδύνου το «κόκκινο» ΟΑΚΑ. Ο Γιάννης Αυλακιώτης έχει τις λεπτομέρειες.

Λοιμωξιολόγοι Ολυμπιακού: Covid free το Καραϊσκάκη, μόνο στο ΟΑΚΑ κολλάει

Ήταν αναμενόμενο φίλοι μου ότι οι εξυγιαντές και το σκοτεινό κύκλωμά τους δεν θα έβλεπαν με καλό μάτι την φιέστα της Γωγώς Τσαμπά για την απονομή του πλατινένιου δίσκου του εθνικού στιχουργού την Τετάρτη στο Καραϊσκάκη.

Ούτε την εικονική κερκίδα που ήταν η απαρχή ενός μεγάλου πρότζεκτ που θα συνεχιστεί με το «Γίνε επενδυτής». Ο κόσμος θα καλείται να κάνει μια πώληση, πιο ακριβή από τη μεταγραφή του Φέισα με 6 μύρια στη Μπενφίκα και του Πουλίδο με 15 στην Τσίβας και όποιος τα καταφέρνει θα κερδίζει ένα πλυντήριο.

Περισσότερα εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...