ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μολό: «Τα χρήματα δεν αγοράζουν τις προσωπικότητες» (Pic)

Το μήνυμα του Γιοάν Μολό στα social media, για τα χρήματα που δεν μπορούν να αγοράσουν τις προσωπικότητες.

Μολό: «Τα χρήματα δεν αγοράζουν τις προσωπικότητες» (Pic)

Στα χρήματα και το ρόλο που παίζουν στην καθημερινότητα των ανθρώπων, αναφέρθηκε με μήνυμά του στα social media, ο Γιοάν Μολό.

Ο Γάλλος εξτρέμ αναφέρθηκε πως τα χρήματα δεν αγοράζουν ούτε προσωπικότητες και αληθινούς πολεμιστές, ωστόσο δεν ξεκαθάρισε αν το μήνυμά του αυτό, έχει να κάνει με την παραμονή του στον Παναθηναϊκό και τις συζητήσεις που υπάρχουν με τους ανθρώπους της ομάδας για την επέκταση του συμβολαίου του.

«Τα χρήματα δεν αγοράζουν την κληρονομιά. Τα χρήματα δεν αγοράζουν την προσωπικότητα. Τα χρήματα δεν αγοράζουν τον πραγματικό πολεμιστή. Ξυπνάτε καθημερινά για τα χρήματα, αλλά ξυπνάτε καθημερινά μόνο για να αξίζετε αυτά τα χρήματα», ήταν το μήνυμα του Γάλλου ποδοσφαιριστή.

Παραιτήθηκε ο Κούγιας!
Παραιτήθηκε ο Κούγιας! 45.883 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...