ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στοίχημα: Τσέλσι για κούπα, θέαμα στην Μπουντεσλίγκα – Τετράδα απόδοσης 14.90!

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας από το Betarades.gr.

Στοίχημα: Τσέλσι για κούπα, θέαμα στην Μπουντεσλίγκα - Τετράδα απόδοσης 14.90!

Το Σάββατο (15/05) είναι εδώ, και το κουπόνι πάμε στοίχημα παίρνει «φωτιά»! Το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει τα κορυφαία προγνωστικα και σήμερα. Η δράση είναι έντονη σε όλη την Ευρώπη, ενώ τη διαφορά κάνει ο τελικός κυπέλλου Αγγλίας.

Έχουμε φυσικά επιλογή από το Τσέλσι – Λέστερ, αλλά δεν μένουμε εκεί. Παίζουμε μπάλα σε Γερμανία και Ιταλία, ενώ στο δελτίο μας μπαίνει επιλογή και από το μπάσκετ. Τέσσερα σημεία κρατήσαμε συνολικά, πάμε να τα δούμε!

Είναι καλύτερη η Τσέλσι

Οι προτάσεις στοιχήματος σήμερα αρχίζουν από τον τελικό του κυπέλλου Αγγλίας. Στις 19:15, η Τσέλσι κοντράρεται με τη Λέστερ στο ουδέτερο «Γουέμπλεϊ». Το ματς έχει φαβορί και θα το τιμήσουμε.

Η Τσέλσι έρχεται από ήττα στο ντέρμπι με την Άρσεναλ, με 0-1. Δεν ήταν απαραίτητα χειρότεροι οι «Μπλε», αλλά τους κόστισε ένα λάθος στο πρώτο μέρος. Παρόλα αυτά, συνολικά υπό τον Τούχελ η Τσέλσι είναι εξαιρετική. Απέκλεισε τη Σίτι στα ημιτελικά του κυπέλλου, παγιδεύοντας τους «Πολίτες». Επίσης τους κέρδισε με 1-2 και στο πρωτάθλημα, ενώ θα τους συναντήσει και στον τελικό του Champions League. Διαθέτει τρομερό υλικό η Τσέλσι και η σημερινή κούπα είναι μεγάλος στόχος. Ο Τούχελ ξεκούρασε σημαντικούς παίκτες απέναντι στην Άρσεναλ και θα τους έχει φρέσκους απόψε.

Η Λέστερ από την άλλη, κατανάλωσε μεγάλα αποθέματα ενέργειας στο παιχνίδι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Τα στραβοπατήματα των τελευταίων αγωνιστικών, έκαναν υποχρέωση τη νίκη στο «Ολντ Τράφορντ». Η ομάδα του Ρότζερς δεν εντυπωσίασε, αλλά βρήκε τον τρόπο να αποδράσει με το 1-2. Βέβαια, αποτελεί ερωτηματικό πώς θα ανταποκριθεί σήμερα η Λέστερ, που δεν έχει προλάβει να ξεκουραστεί. Το ρόστερ της δεν είναι τόσο πλούσιο, όσο της Τσέλσι και αυτό δεν αποκλείεται να της κοστίσει σήμερα.

Το θέμα της κούρασης είναι σημαντικό. Η Τσέλσι αναμένεται με περισσότερη ενέργεια, αφού ξεκούρασε πολλούς ποδοσφαιριστές μεσοβδόμαδα. Οι «Μπλε» είναι ούτως ή άλλως ανώτεροι και πιστεύουμε ότι θα το αποδείξουν. Πάμε με τον «άσο», δηλαδή τη νίκη της Τσέλσι, σε απόδοση 2.00!

Σάλκε βάλε ένα γκολ!

Μάχη στη Γερμανία σήμερα, ανάμεσα σε Σάλκε και Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Βαθμολογικό ενδιαφέρον έχουν μόνο οι φιλοξενούμενοι, αλλά εμείς εστιάζουμε στα γκολ!

Η Σάλκε έχει υποβιβαστεί και περιμένει απλά να τελειώσει αυτή η τραγική χρονιά. Τίποτα δεν πήγε καλά για τους γηπεδούχους φέτος που παρουσιάστηκαν πολύ κατώτεροι των περιστάσεων. Παρόλα αυτά, προσπαθούν ακόμα στα παιχνίδια τους, ενώ παράλληλα σχεδιάζουν και το μέλλον στη δεύτερη κατηγορία. Την περασμένη αγωνιστική έχασαν με 2-1 από τη Χέρτα. Κατάφεραν να την αιφνιδιάσουν με γκολ στο ξεκίνημα, αλλά μετά υπέκυψαν. Έτσι θα προσπαθήσουν να κάνουν και σήμερα, αλλά αυτήν τη φορά θέλουν να προβάλουν και μεγαλύτερη αντίσταση. Δείχνουν όρεξη πάντως αν και υποβιβασμένοι.

Η Άιντραχτ με τη σειρά της, έχει πολύ ισχυρό βαθμολογικό κίνητρο. Τα αποτελέσματά της τις τελευταίες αγωνιστικές την έχουν βγάλει εκτός τετράδας. Έχει κλειδώσει το εισιτήριο για το Γιουρόπα Λιγκ, αλλά ο μεγάλος στόχος είναι το Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι στο -1 από την τέταρτη Ντόρτμουντ και δεν έχει το παραμικρό περιθώριο για απώλεια σήμερα. Επιθετικά είναι πολύ καλή, αλλά αμυντικά βγάζει κενά που της κοστίζουν. Έρχεται από το 1-1 με τη Μάιντς.

Θεωρείται… αυτονόητο για την Άιντραχτ ότι θα βρει γκολ σήμερα, όμως ταυτόχρονα δεν είναι άξια εμπιστοσύνης αμυντικά τελευταία. Η Σάλκε δεν έχει να χάσει τίποτα και ένα γκολ μπορεί να το βρει. Πάμε με το Goal / Goal σε απόδοση 1.80!

Προβάδισμα στην Σπέτσια

Μεγάλο παιχνίδι για την παραμονή στη Σέριε Α, στις 16:00, μεταξύ της Σπέτσια και της Τορίνο. Εμείς θα δώσουμε το πάνω χέρι στους γηπεδούχους.

Η Σπέτσια έχει αποκτήσει απόσταση τεσσάρων πόντων από τη ζώνη του υποβιβασμού. Μπορεί να μην κερδίζει εδώ και έξι αγωνιστικές αλλά εξακολουθεί να κρατάει την τύχη της στα χέρια της. Βέβαια, το ότι δεν κερδίζει δεν σημαίνει ότι δεν παίζει και καλά. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτό της περασμένης αγωνιστικής, όταν αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με τη Σαμπντόρια. Λίγο πιο προσεκτική να ήταν η Σπέτσια, θα είχε φύγει με το τρίποντο από μια δύσκολη έδρα. Δείχνει αποφασισμένη για την παραμονή και οφείλει να πάρει το σημερινό ματς.

Η Τορίνο τώρα, είναι ισόβαθμη με τη Σπέτσια αλλά με αγώνα λιγότερο. Βέβαια, αυτό το ματς είναι με τη Λάτσιο στο «Ολίμπικο», συνεπώς μόνο δεδομένο δεν θεωρείται ότι θα πάρει κάτι από αυτό. Σε κακή ψυχολογική κατάσταση οι παίκτες της Τορίνο μετά το ντροπιαστικό 0-7 από τη Μίλαν! Δεν έκανε τίποτα σωστά η «γκρανάτα» και διασύρθηκε. Δεν έχει εξασφαλίσει την παραμονή στην κατηγορία και δεν πείθει κιόλας ότι μπορεί να το κάνει από σήμερα αυτό.

Το μομέντουμ ευνοεί τη Σπέτσια, ειδικά μετά την «εφτάρα» που δέχτηκε η Τορίνο. Οι γηπεδούχοι θέλουν να εκμεταλλευτούν την έδρα τους και να πάρουν αυτό το καθοριστικό τρίποντο. Τους εμπιστευόμαστε με κάλυψη, με τον 1 DNB σε απόδοση 2.25 (το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας).

Ανώτερη η Φενέρ

Προημιτελικά του πρωταθλήματος Τουρκίας, με τη Φενέρ να προηγείται με 1-0 στις νίκες επί της Νταρουσάφακα. Η σειρά κρίνεται στις δύο νίκες.

Η Νταρουσάφακα άργησε να μπει στο κλίμα του αγώνα, στο Game 1 της σειράς. Βρέθηκε να χάνει ακόμα και με 16 πόντους στην τέταρτη περίοδο. Το θετικό ήταν όμως, ότι δεν το έβαλε κάτω και συνέχισε να προσπαθεί. Έτσι, το γύρισε και κατάφερε να στείλει το ματς στην παράταση! Εκεί δεν άντεξε, όπως ήταν λογικό και λύγισε από την ανωτερότητα της Φενέρ. Έχασε με 103-91 και τώρα βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο. Έχει το μειονέκτημα έδρας και το έργο της απόψε είναι πάρα πολύ δύσκολο.

Η Φενέρμπαχτσε ήταν καλή στο μεγαλύτερο διάστημα του πρώτου αγώνα, αλλά χαλάρωσε χωρίς λόγο προς το τέλος και το πλήρωσε. Ο Ντε Κολό με 31 πόντους ήταν αυτός που έσωσε την ομάδα του από μια μεγάλη έκπληξη. Πάντως, για όσο διάστημα η Φενέρ ήταν σοβαρή δεν είχε κανένα πρόβλημα. Αυτό συνεπώς είναι το θέμα, να είναι 100% συγκεντρωμένη στο ματς, για να τελειώσει τη δουλειά. Έχει κίνητρο η Φενέρμπαχτσε, αφού θέλει να πάει όσο το δυνατόν πιο ξεκούραστη στην επόμενη φάση. Με Βέσελι, Γκούντουριτς, Ντε Κολό και τους άλλους, είναι σαφώς πιο ποιοτική από την αντίπαλό της.

Το αποτέλεσμα του αγώνα εξαρτάται ξεκάθαρα από τους φιλοξενούμενους. Είναι καλύτεροι και πήραν το μάθημά τους από το Game 1. Είδαν ότι δεν πρέπει να χαλαρώνουν και πιστεύουμε ότι θα καθαρίσουν πιο εύκολα απόψε. Ποντάρουμε στη Φενέρ -6.5 σε απόδοση 1.85.

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...