ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Νικολογιάννης: «Αμεσα ραντεβού Αλαφούζου με Ντρεοσί»

Στο θέμα προπονητή στον Παναθηναϊκό και σε αυτό του Ντρεοσί, με τον οποίο θα έχει άμεσα επαφή ο Γιάννης Αλαφούζος αναφέρθηκε ο Τάσος Νικολογιάννης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Νικολογιάννης: «Αμεσα ραντεβού Αλαφούζου με Ντρεοσί»

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» ολοκλήρωσαν μια κακή σεζόν και πλέον καλούνται να κάνουν τις κινήσεις τους για την επόμενη σεζόν. Προφανώς, η υπόθεση του προπονητή βρίσκεται στην κορυφή της ατζέντας, αλλά για να σημειωθούν εξελίξεις θα πρέπει να ξεκαθαρίσει και το θέμα του Πιέρ Ντρεοσί. Το συμβόλαιό του λήγει στο τέλος της σεζόν και θα πραγματοποιηθεί άμεσα ραντεβού του τεχνικού διευθυντή με τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ, όπως μετέφερε ο Τάσος Νικολογιάννης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6. «Έχω την αίσθηση ότι το πιθανότερο είναι να συνεχίσει. Εφόσον συνεχίσει θα πάμε στο θέμα του προπονητή», ανέφερε. Ο Τάσος Νικολογιάννης έχει μεταφέρει από την Παρασκευή την πληροφορία ότι στο «τριφύλλι» έχουν ξεχωρίσει δύο περιπτώσεις τεχνικών και σήμερα επεσήμανε ότι από βδομάδα θα σημειωθούν εξελίξεις. «Ο προπονητής θα είναι ξένος. Όλα τα υπόλοιπα θα τα μάθουμε μέσα στην εβδομάδα. Ίσως να μην υπάρξει συμφωνία, αλλά θα ξέρουμε ότι μιλάει με έναν δύο προπονητές», τόνισε ο ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού. Επιπλέον, μίλησε για τις υπόλοιπες υποθέσεις που θα «τρέξουν» οι άνθρωποι του συλλόγου και αφορούν θέματα συμβολαίων, ενίσχυση του τμήματος σκάουτινγκ και ενισχύσεις σε επίπεδο στελεχών της ΠΑΕ. Ακόμη ανέλυσε τα δεδομένα από το κομμάτι των τραυματισμών για το ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό. Ο Διούδης θα είναι έτοιμος, ο Νιάς θα σφίξει τα δόντια ώστε να προλάβει να παίξει, ενώ ο Χατζηγιοβάννης δύσκολα θα είναι διαθέσιμος.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...