ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σήμερα η συνάντηση Αλαφούζου – Ντρεοσί!

Γιάννης Αλαφούζος και Πιερ Ντρεοσί αναμένεται να συναντηθούν σήμερα και να συζητήσουν σχετικά με την επόμενη σεζόν αλλά και τη συνεργασία τους.

Σήμερα η συνάντηση Αλαφούζου - Ντρεοσί!

Σήμερα θα γίνει πιθανότατα το προγραμματισμένο ραντεβού ανάμεσα στον Γιάννη Αλαφούζο και στον γενικό διευθυντή του Παναθηναϊκού, Πιερ Ντρεοσί.

Οι δύο άνδρες αναμένεται να συζητήσουν τόσο για τη νέα σεζόν όσο και για το μέλλον της συνεργασίας τους. Ο Πιερ Ντρεοσί έχει υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι, με την προοπτική να αποφασιστεί τότε η συνέχιση ή όχι της συνεργασίας.

Η στιγμή αυτή έφτασε με τις πιθανότητες παραμονής του Γάλλου να είναι πολλές.

Παραιτήθηκε ο Κούγιας!
Παραιτήθηκε ο Κούγιας! 45.713 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μόλις κλείσει το ζήτημα αυτό και από εβδομάδα πιθανότατα αναμένεται να υπάρξουν και οριστικές αποφάσεις για το θέμα του νέου προπονητή, με τον Γιάννη Αλαφούζο να έχει στο μυαλό του κάποιες περιπτώσεις. Όπως και να έχει, είναι δεδομένο πως μέσα στις επόμενες δέκα ημέρες αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις στο τριφύλλι, καθώς οι πράσινοι θέλουν να ξεκινήσουν όσο πιο γρήγορα γίνεται το χτίσιμο της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...