ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Εκτός λόγω πειθαρχικού παραπτώματος ο Καμπετσής

Ο Καμπετσής έμεινε εκτός αποστολής, καθώς υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα κατά τη διάρκεια της σημερινής προπόνησης.

Εκτός λόγω πειθαρχικού παραπτώματος ο Καμπετσής

Οι πράσινοι έχουν αρκετά προβλήματα τραυματισμών, αλλά παρόλα αυτά ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος τον άφησε εκτός αποστολής.

Αυτό φυσικά δεν ήταν τυχαίο και είχε να κάνει με το γεγονός ότι ο Αργύρης Καμπετσής υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα κατά τη διάρκεια της σημερινής προπόνησης.

Συγκεκριμένα, ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος χώρισε τους παίκτες και έπαιξαν οικογενειακό διπλό στο τελευταίο κομμάτι της προπόνησης. Ο Έλληνας προπονητής άφησε εκτός τον Καμπετσή και τον ενημέρωσε ότι θα μπει στο τελευταίο κομμάτι.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 6.472 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κάποια στιγμή, ο υπηρεσιακός προπονητής του Παναθηναϊκού κάλεσε τον Καμπετσή να μπει στο παιχνίδι αλλά ο τελευταίος του απάντησε ότι είναι κρύος και δεν έχει νόημα να μπει στο σημείο αυτό.

Έτσι ο Συλαϊδόπουλος τον άφησε εκτός αποστολής για την αυριανή αναμέτρηση.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.