ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Απο την κερκίδα

«Σε γνώρισα από παιδί μικρό…» (Vid)

Ακούστε σε μια διαφορετική version, το γνωστό σύνθημα των οπαδών του Παναθηναϊκού.

«Σε γνώρισα από παιδί μικρό...» (Vid)

Ο Μιχάλης Γκουρατζάς έγινε γνωστό στο ευρύ κοινό, μέσα από το youtube, καθώς μετά από αρκετές προσπάθειες μετέτρεψε σε ωραίες μελωδίες διάφορα συνθήματα οπαδών των ομάδων της Ελλάδας.

Τραγουδώντας με μια ακουστική κιθάρα και με μερικές πινελιές ακόμη -δεύτερα φωνητικά και φυσαρμόνικα μεταξύ άλλων- δίνει μια νέα και πιο ζωηρή νότα σε συνθήματα που ακούγονταν και ακούγονται στις εξέδρες των γηπέδων.

Ακούστε σε μια διαφορετική έκδοση το σύνθημα που έχουν βγάλει οι οπαδοί της Θύρας 13 για το «τριφύλλι».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ