ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Παναθηναϊκός: Δικαίωση για το «τριφύλλι» – Δεκτή η ένσταση

Η ΚΕΔ δικαίωσε την ομάδα μπάσκετ γυναικών του Παναθηναϊκού. Καθοριστικό ρόλο στην απόφαση, η κατοχύρωση του καλαθιού από τον διαιτητή Καλδίρη σε πρώτο χρόνο.

Παναθηναϊκός: Δικαίωση για το «τριφύλλι» - Δεκτή η ένσταση

Τον Παναθηναϊκό δικαιώνει το μονομελές όργανο της ΚΕΔ, καθώς έκανε δεκτή την «πράσινη» ένσταση που κατέθεσαν οι «πράσινοι» αμέσως μετά τη λήξη του πρώτου τελικού στο ΣΕΦ.

Έτσι, η ΚΕΔ αποφάσισε πως το καλάθι που σημείωσε η Ριντ με το σκορ στο 72-70 υπέρ του Ολυμπιακού, θα έπρεπε να μετρήσει, με τους δύο συλλόγους να έχουν ήδη ενημερωθεί για την απόφαση.

Όσα συνέβησαν στην αίθουσα 5 του φαληρικού γηπέδου, μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης, είναι εκτός κανονισμού που υπάρχει από τη FIBA. Εν ολίγοις, δεν μπορούσε να τσεκαριστεί από το video, της διαδικτυακής μετάδοσης από το κανάλι των ερυθρολεύκων στο YouTube.

Παναθηναϊκός: Αυτός είναι ο αντί – Ερνάντεζ
Παναθηναϊκός: Αυτός είναι ο αντί – Ερνάντεζ 1.849 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πλέον, είναι στη δικαιοδοσία της ομάδας του Πειραιά, να προβεί σε εκ νέου ένσταση κατά της απόφαση μέσα στο επόμενο 48ωρο. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως η υπόθεση θα εκδικαστεί εκ νέου τη Δευτέρα (17/05) από την ολομέλεια της ΚΕΔ, με τον δεύτερο τελικό ανάμεσα στις δύο ομάδες που ήταν αρχικά προγραμματισμένος να διεξαχθεί σήμερα Κυριακή (14:30) να αναβάλλεται.

Έτσι με βάση τα νέα δεδομένα που δημιουργούνται, οι αναμετρήσεις που θα κρίνουν το φετινό πρωταθλητή στην Α1 θα μεταφερθούν χρονικά.

Φυσικά, αυτό που μένει να ξεκαθαριστεί, είναι αν οι δύο ομάδες παίξουν από την αρχή το ματς ή με δεδομένο το καλάθι της Ριντ, θα παίξουν μόνο το πεντάλεπτο της παράτασης με το σκορ διαμορφωμένο στο (72-72).

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.