ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (19:30, Novasports 2HD - Panathinaikos24.gr).

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Για το γόητρο και τη φανέλα του

Αυλαία ρίχνει απόψε το βράδυ το πρωτάθλημα της Super League, με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται τον Ολυμπιακό και να θέλει τη νίκη για λόγους γοήτρου σε μια αποτυχημένη σεζόν.

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Για το γόητρο και τη φανέλα του

Αυλαία ρίχνει απόψε το βράδυ το πρωτάθλημα της Super League, με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται τον Ολυμπιακό και να θέλει τη νίκη για λόγους γοήτρου σε μια αποτυχημένη σεζόν.

Στο «Απ. Νικολαΐδης» θα διεξαχθεί το ντέρμπι των δύο αιωνίων αντιπάλων, με τον Παναθηναϊκό να θέλει το τρίποντο της νίκης, ώστε να κλείσει με χαμόγελα μια εξαιρετικά αποτυχημένη σεζόν σε όλα τα επίπεδα.

Οι «πράσινοι» απέτυχαν παταγωδώς στην επίτευξη των στόχων τους τη φετινή σεζόν, ενώ όλα τα επισκιάζει ο αποκλεισμός από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις για πρώτη φορά μετά το 1997 για αγωνιστικούς λόγους.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.380 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος θα έχει περιορισμένες λύσεις για την ομάδα του, αφού δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες, Διούδη, Νιάς, Χατζηγιοβάνη, Σένκεφελντ και Κουρμπέλη, ενώ εκτός αποστολής για πειθαρχικό παράπτωμα έμεινε και ο Καμπετσής.

Αναφορικά με την πιθανή ενδεκάδα, το «τριφύλλι» θα παραταχθεί με σχηματισμό 4-4-1-1. Ο Χριστογεώργος θα είναι στην εστία, ο Χουάνκαρ αριστερά στην άμυνα, ο Μολό δεξιά και οι Βέλεθ και Σάντσες θα αποτελέσουν τον κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Οι Μαουρίσιο και Αλεξανδρόπουλος θα είναι τα δύο κεντρικά χαφ, στις πτέρυγες θα βρεθούν οι Ενγκμπακοτό και Βιγιαφάνιες, ενώ ο Καρλίτος θα είναι στην κορυφή της επίθεσης με τον Μακέντα από πίσω σε πιο ελεύθερο ρόλο.

Ο 36χρονος Σουηδός, Αντρέας Έκμπεργκ, από την πρώτη κατηγορία της UEFA θα είναι ο διαιτητής της αναμέτρησης. Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Μέχμετ Κούλουμ και Στέφαν Χάλμπεργκ, 4ος ορίστηκε ο Ζαχαριάδης και στο VAR ο Πολωνός, Πάβελ Γκιλ με τον Μπουξμπάουμ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.