ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Βάντσικ: «Δεν μπορεί να μην στεναχωριέται ο Αλαφούζος για την κατάσταση της ομάδας»

Ο Γιόζεφ Βάντσικ σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στην πορεία του Παναθηναϊκού τα τελευταία χρόνια, αλλά και στον Γιάννη Αλαφούζο.

Βάντσικ: «Δεν μπορεί να μην στεναχωριέται ο Αλαφούζος για την κατάσταση της ομάδας»

Αναλυτιά όσα δήλωσε στη realnews:

“Κάθε χρόνο έχω παρατηρήσει, πως μιλώντας για την ομάδα μου κάθε χρόνο λέω τα ίδια και τα ίδια χωρίς να αλλάζει κάτι προς το καλύτερο. Πάντα τερματίζει στην 4η, 5η θέση, ενώ δε θυμάμαι από πότε έχει να αγωνισθεί σε έναν τελικό κυπέλλου. Σαν βαρέλι που δεν έχει πάτο, η πορεία της πάει προς το χειρότερο. Όμως είναι μεγάλο μέγεθος ο Παναθηναϊκός και πρέπει να γίνει κάτι γρήγορα. Δεν μπορεί να συνεχίσει να μη σηκώνει κεφάλι και να μη βρίσκει τον δρόμο του”.

Για την κριτική που δέχεται ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Γιάννης Αλαφούζος, είπε:

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 72.910 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

“Άποψή μου είναι ότι έχει βάλει πάρα πολλά λεφτά στην ομάδα, καταφέρνοντας να μειώσει τα χρέη της ΠΑΕ. Ωστόσο, στο αγωνιστικό κομμάτι δε βλέπω πρόοδο και αποτέλεσμα, ούτε έχει μπει μια τάξη στα αποδυτήρια. Τι να πω ίσως φταίνε οι γύρω του, ίσως χρειάζεται κάποιον να του μιλά έξω από τα δόντια, σαν τον Καλιτζάκη για παράδειγμα. Κάποιος που να ξέρει την ομάδα και να την πονά και να έχει παράλληλα τις ικανότητες να βοηθήσει”.

Τι προτείνει ο ίδιος:

“Κάτι απλό από το ρόστερ κρατάς αυτούς που σου κάνουν και διώχνεις όσους θεωρείς ότι δεν μπορούν να προσφέρουν. Ενισχύεις την ομάδα με έξυπνες κι όχι απαραίτητα ακριβές μεταγραφές και κυρίως στέκεσαι δίπλα της. Δεν μπορεί να μη στεναχωριέται ο κ. Αλαφούζος για την κατάσταση της ομάδας. Το θέμα είναι να αντιδράσει με έξυπνες και γρήγορες ενέργειες”.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...