ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Σάντσες: “Να μην αφήσουμε ευκαιρίες στον Ολυμπιακό”

Ο δεξιός μπακ του Παναθηναϊκού μίλησε στην κάμερα της NOVA για όλα όσα πρέπει να κάνει ο Παναθηναϊκός για να πάρει τη νίκη στο "αιώνιο ντέρμπι".

Σάντσες: “Να μην αφήσουμε ευκαιρίες στον Ολυμπιακό”

Ο Σάντσεθ μίλησε αποκλειστικά στην κάμερα των καναλιών Novasports για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, την ετοιμότητα της ομάδας του και τα όσα πρέπει να κάνει το “τριφύλλι” για να κλείσει τη σεζόν με όσο το δυνατόν καλύτερο αποτέλεσμα. Διαβάστε αναλυτικά:

Είναι ετοιμη η ομάδα για το ματς με τον Ολυμπιακό;

“Βεβαίως, προετοιμαζόμαστε, νομίζω είμαστε ετοιμοπόλεμοι, πρόκειται για έναν πάρα πολύ σημαντικό αγώνα. Πέρα από το ματς με τον Άρη που δε δείξαμε όσα θα θέλαμε, θεωρω ότι για το συγκεκριμένο ματς είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τον αντίπαλο.”

Τί πρέπει να προσέξει για να φτάσει στη νίκη;

“Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι, συμπαγείς και να έχουμε την κατοχή της μπάλας. Πάνω απ’ όλα να μπορούμε να κάνουμε τέτοιο παιχνίδι, ώστε να μην αφήσουμε τις ευκαιρίες στον αντίπαλο. Να έχουμε την κατοχή και τον έλεγχο.”

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 5.920 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σπάνιο για τέτοιο ματς κανείς να μην έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον. Θα παίξει ρόλο αυτό;

“Για μας αυτός ο αγώνας είναι πάρα πολύ σημαντικός. Ουσιαστικά τα ντέρμπι όπως ξέρετε είναι κάτι ξεχωριστό, κάτι διαφορετικό από τους υπόλοιπους αγώνες του πρωταθλήματος. Οπότε κι εμείς θα κοιτάξουμε να κάνουμε όσο το δυνατόν καλύτερα τη δουλειάς μας ώστε να αποχαιρετήσουμε τη σεζόν με όσο το δυνατόν καλύτερο αποτέλεσμα.”

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.