ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Βίντεο-ντοκουμέντο που σοκάρει από την δολοφονία στη Μεταμόρφωση

Στο φως της δημοσιότητας ήρθε βίντεο- ντοκουμέντο, από την εν ψυχρώ δολοφονία του 58χρονου άντρα που έλαβε χώρα το βράδυ του Σαββάτου (15/5) στην Μεταμορφωση.

Βίντεο-ντοκουμέντο που σοκάρει από την δολοφονία στη Μεταμόρφωση

Την ζωή του έχασε χτες αργά το βράδυ στην Μεταμόρφωση, ένας 58χρονος άντρας.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. η δολοφονία έχει να κάνει με ξεκαθάρισμα λογαριασμών. Στο δελτίο ειδήσεων του Mega ήρθε στο φωε της δημοσιότητας, ένα βίντεο ντοκουμέντο από την εν ψυχρώ δολοφονία του 58χρονου.

Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ του Mega, το θύμα είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές, καθώς συμμετείχε σε ομάδα εκβιαστών στα βόρεια προάστια.

Δημοσκόπηση που ανατρέπει τα πάντα: Το χειρότερο σενάριο για τη Νέα Δημοκρατία!
Δημοσκόπηση που ανατρέπει τα πάντα: Το χειρότερο σενάριο για τη Νέα Δημοκρατία! 2.408 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παράλληλα γίνεται λόγος, για «συμβόλαιο θανάτου», καθώς ο εκτελεστής ο οποίος θεωρείται έμπειρος κατάφερε να πλήξει τρεις φορές το θύμα με τις σφαίρες του και για την ακρίβεια σε σημεία, όπου ελάχιστες ήταν οι πιθανότητες να ζήσει.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, το θύμα ήταν παλιός πυγμάχος και βρισκόταν έξω από καντίνα στην οδό Ιφιγένειας.

Στο σημείο σταμάτησε ξαφνικά μια μηχανή με δύο άτομα, με τον συνεπιβάτη να τον πυροβολεί με αποτέλεσμα, ο 58χρονος να πέσει νεκρός στο έδαφος.

Οι κινήσεις των δραστών έχουν καταγραφεί από κάμερες ασφαλείας, το υλικό των οποίων εξετάζεται από την Ασφάλεια Αττικής.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.