ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μολό: «Το σκοτάδι πάντα λάμπει στο φως» (Pic)

Με ένα μακροσκελές μήνυμα στο instagram ο Γιοάν Μολό έκανε το απολογισμό της φετινής σεζόν στον Παναθηναϊκό.

Μολό: «Το σκοτάδι πάντα λάμπει στο φως» (Pic)

Με ένα μακροσκελές μήνυμα στο instagram ο Γιοάν Μολό έκανε το απολογισμό της φετινής σεζόν στον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

«Άμα μου ζητούσατε να διαλέξω μια φωτογραφία που θα περιγράφει τα συναισθήματα μου αυτή τη σεζόν θα ήταν αυτή. Πιέζομαι πολύ, τόσο σωματικά όσο και ψυχικά. Χρησιμοποιώ τα social για να δείχνω την χαρά μου, την λύπη μου και δεν είμαι κωμικός για να προσποιηθώ κάτι που δεν είμαι. Δουλεύουμε σκληρά για να δώσουμε χαρά στους οπαδούς μας κάτι που δεν έγινε φέτος, όμως από σεβασμό προς εκείνους θα συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε. Πρέπει να μάθουμε από τα λάθη μας εάν δεν θέλουμε να έχουμε ξανά τα ίδια αποτελέσματα.

Καταλαβαίνω απόλυτα την κριτική γιατί αυτή η ομάδα αξίζει μόνο επιτυχίες. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους ”αφανείς ήρωες” πίσω μας. Αξίζετε τον σεβασμό μου γιατί όταν δεν είμαστε καλά, είστε πάντα εκεί για να μας ενθαρρύνετε να συνεχίσουμε. Για κάποιους ανθρώπους το ποδόσφαιρο είναι εγωισμός, όμως για εμένα είναι οικογένεια γιατί έτσι είναι όταν μπαίνει μπροστά το συναίσθημα. Δεν έχουν σημασία τα λεφτά, έχει το αποτέλεσμα. Θέλω τα παιδιά μου να είναι περήφανα για εμένα επειδή θα είμαι 100% αληθινός.

Σε εξέλιξη το συλλαλητήριο της Θύρας 13 στο Πεδίον του Άρεως
Σε εξέλιξη το συλλαλητήριο της Θύρας 13 στο Πεδίον του Άρεως 16.567 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κάποιες φορές γίνομαι “κακός” γιατί μου αρέσει να τα δίνω όλα. Δεν είμαι ψεύτικος. Δεν θα τα παρατήσω ποτέ. Το σκοτάδι πάντα λάμπει στο φως. Πρέπει να τα δώσουμε όλα σήμερα και να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.