Αυτό που παρουσιάστηκε χθες στη Λεωφόρο μόνο Παναθηναϊκό δεν θύμιζε και μόνο Παναθηναϊκός δεν ήταν. Παίκτες που ήταν το μυαλό τους στις διακοπές, κάποιοι από τους οποίους είχαν κλείσει εισιτήρια για να φύγουν πριν καν μάθουν επακριβώς το πότε θα ξεκινούσε και θα ολοκληρωνόταν η άδεια τους!

Μια ομάδα που κατέβηκε στον αγωνιστικό χώρο της Λεωφόρου λες και έπαιζε καλοκαιρινό φιλικό με τον αιώνιο αντίπαλο. Οι μισοί από όσους αγωνίστηκαν περπάταγαν στο γήπεδο, τη στιγμή που οι αντίπαλοι τους μπήκαν… σκυλιασμένοι. Αντί να το δουν σαν μια ευκαιρία για να κλείσει κάποιος ήρεμα η σεζόν, γνώρισαν ιστορικό διασυρμό με 4-1!

Η σεζόν λοιπόν έκλεισε με τον χειρότερο δυνατό τρόπο, με τον Γιάννη Αλαφούζο να είναι ο βασικός υπεύθυνος και να έπονται οι προπονητές, οι τεχνικοί διευθυντές και οι παίκτες. Ο λόγος έχει να κάνει με το γεγονός ότι εκείνος παίρνει τις αποφάσεις και ανεξάρτητα με το ποιος εισηγείται τι, αυτός είναι που δίνει το τελικό πράσινο φως.

Όσον αφορά τον Πιερ Ντρεοσί, που όπως φαίνεται θα μείνει, σε αυτό το χρονικό διάστημα που βρίσκεται στον Παναθηναϊκό δεν έχει καταφέρει να λύσει πολλά εσωτερικά προβλήματα. Βασικά δεν έχει ασχοληθεί καν και αυτό είναι το πιο εξοργιστικό. Στις μεταγραφές του, η μόνη που μπορεί να πει κανείς ότι… έπιασε ήταν αυτή του Σεχ Νιάς, που θυμίζουμε ότι έχει έρθει ως δανεικός.

Όπως και να έχει χθες γράφτηκε άλλη μια μαύρη σελίδα στην ιστορία του Παναθηναϊκού, άλλη μια μαύρη μέρα από τις πολλές που έχουμε ζήσει τα τελευταία χρόνια. Μια μαύρη σεζόν, που έκλεισε με τον χειρότερο δυνατό τρόπο. Μια ομάδα που αποτελείται από ποδοσφαιριστές, που δεν μπορούν να σηκώσουν το βάρος της φανέλας, που είναι λίγοι ψυχικά για να φορούν το τριφύλλι στο στήθος (με ορισμένες εξαιρέσεις).

Οι αλλαγές που θα γίνουν θα πρέπει να είναι ριζικές, ώστε τουλάχιστον τη νέα σεζόν το τριφύλλι να κατέβει με νέα δεδομένα. Ο κόσμος του Παναθηναϊκού είναι στα κόκκινα και δεν αντέχει, άλλες μαύρες στιγμές.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

HIGHLIGHTS