ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μόνο οι φανέλες θύμιζαν Παναθηναϊκό…

Ένα συνονθύλευμα παικτών κατάφερε να κλείσει με το χειρότερο τρόπο τη σεζόν τρώγοντας τέσσερα από τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο, με τον Γιάννη Αλαφούζο ωστόσο να είναι βασικός υπεύθυνος για την φετινή πορεία της ομάδας.

Μόνο οι φανέλες θύμιζαν Παναθηναϊκό...

Αυτό που παρουσιάστηκε χθες στη Λεωφόρο μόνο Παναθηναϊκό δεν θύμιζε και μόνο Παναθηναϊκός δεν ήταν. Παίκτες που ήταν το μυαλό τους στις διακοπές, κάποιοι από τους οποίους είχαν κλείσει εισιτήρια για να φύγουν πριν καν μάθουν επακριβώς το πότε θα ξεκινούσε και θα ολοκληρωνόταν η άδεια τους!

Μια ομάδα που κατέβηκε στον αγωνιστικό χώρο της Λεωφόρου λες και έπαιζε καλοκαιρινό φιλικό με τον αιώνιο αντίπαλο. Οι μισοί από όσους αγωνίστηκαν περπάταγαν στο γήπεδο, τη στιγμή που οι αντίπαλοι τους μπήκαν… σκυλιασμένοι. Αντί να το δουν σαν μια ευκαιρία για να κλείσει κάποιος ήρεμα η σεζόν, γνώρισαν ιστορικό διασυρμό με 4-1!

Η σεζόν λοιπόν έκλεισε με τον χειρότερο δυνατό τρόπο, με τον Γιάννη Αλαφούζο να είναι ο βασικός υπεύθυνος και να έπονται οι προπονητές, οι τεχνικοί διευθυντές και οι παίκτες. Ο λόγος έχει να κάνει με το γεγονός ότι εκείνος παίρνει τις αποφάσεις και ανεξάρτητα με το ποιος εισηγείται τι, αυτός είναι που δίνει το τελικό πράσινο φως.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 34.541 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όσον αφορά τον Πιερ Ντρεοσί, που όπως φαίνεται θα μείνει, σε αυτό το χρονικό διάστημα που βρίσκεται στον Παναθηναϊκό δεν έχει καταφέρει να λύσει πολλά εσωτερικά προβλήματα. Βασικά δεν έχει ασχοληθεί καν και αυτό είναι το πιο εξοργιστικό. Στις μεταγραφές του, η μόνη που μπορεί να πει κανείς ότι… έπιασε ήταν αυτή του Σεχ Νιάς, που θυμίζουμε ότι έχει έρθει ως δανεικός.

Όπως και να έχει χθες γράφτηκε άλλη μια μαύρη σελίδα στην ιστορία του Παναθηναϊκού, άλλη μια μαύρη μέρα από τις πολλές που έχουμε ζήσει τα τελευταία χρόνια. Μια μαύρη σεζόν, που έκλεισε με τον χειρότερο δυνατό τρόπο. Μια ομάδα που αποτελείται από ποδοσφαιριστές, που δεν μπορούν να σηκώσουν το βάρος της φανέλας, που είναι λίγοι ψυχικά για να φορούν το τριφύλλι στο στήθος (με ορισμένες εξαιρέσεις).

Οι αλλαγές που θα γίνουν θα πρέπει να είναι ριζικές, ώστε τουλάχιστον τη νέα σεζόν το τριφύλλι να κατέβει με νέα δεδομένα. Ο κόσμος του Παναθηναϊκού είναι στα κόκκινα και δεν αντέχει, άλλες μαύρες στιγμές.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.