ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Blogs

Η λέξη ξεφτίλα έχει… ξεφτιλιστεί στον Παναθηναϊκό!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει στο Panathinaikos24.gr, για την νέα εφιαλτική βραδιά και τον κόσμο, που έχει χάσει τον ύπνο του με αυτόν τον Παναθηναϊκό.

Η λέξη ξεφτίλα έχει... ξεφτιλιστεί στον Παναθηναϊκό!

Πόσες ξεφτίλες και ντροπές θα ζήσουμε ακόμα, για πόσες ξεφτίλες και ντροπές θα γράψουμε ακόμα… Εχουμε χάσει τον ύπνο μας,  ντρεπόμαστε να κυκλοφορήσουμε στον δρόμο από την κατάντια της μεγαλύτερης ομάδας στην Ελλάδα.

Είναι τέτοια η οργή και ο θυμός, που νιώθουν πλέον όλοι οι φίλοι του Παναθηναϊκού(δικαιολογημένα), που έχουν στερέψει τα λόγια. Τα λέμε και τα γράφουμε χρόνια τώρα, όταν κάνεις λάθη, όταν παίρνεις λάθος αποφάσεις το αποτέλεσμα είναι να είσαι κάθε χρόνο και χειρότερος. Ο Γιάννης Αλαφούζος έχει την απόλυτη ευθύνη, για ότι συμβαίνει, αυτός αποφασίζει, αυτός εμπιστεύεται λάθος ανθρώπους με αποτέλεσμα ο Παναθηναϊκός να έχει απαξιωθεί και να είναι φέτος χειρότερος από πέρυσι αν και είχε διπλάσιο μπάτζετ.

Η υπομονή του κόσμου έχει εξαντληθεί, δεν αντέχει άλλο. Δεν μπορεί να περιμένει άλλο. Δεν μπορεί κάθε χρόνο να αρχίζει με ελπίδα και να τελειώνει άρρωστος, να τσακώνεται με τους φίλους του, με την γυναίκα του,  να χαλάει την υγεία του. Ο χρόνος τελείωσε για όλους. Δεν αντέχουμε άλλο, τόσο απλά. Η ομάδα σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο. Φθάσαμε στο σημείο να λέμε, ότι γλιτώσαμε από ιστορικό διασυρμό, όταν έχουμε φάει τέσσερα γκολ από τον Ολυμπιακό, αλλά όλα καλά, τα παιδιά μας πήραν άδεια από σήμερα επειδή… κουράστηκαν και συνεχίζουν τον …τουρισμό τους στην πατρίδα τους.

Παίκτες, που σε καλές εποχές του Παναθηναϊκού δεν θα πέρναγαν, ούτε απέξω και τώρα, όχι μόνο παίζουν στον Παναθηναϊκό, αλλά και τσακώνονται με τον προπονητή, όταν γίνονται αλλαγή, αντιδρούν, όταν ο κόσμος τους τα χώνει, για τη τραγική τους εικόνα. Και ένα χρόνο φαγώθηκαν με τον Μπόλονι και τώρα που έφυγε ο Μπόλονι, τους είδαμε στο γήπεδο, πως …έσκισαν. Μας έβγαλαν τα μάτια έφεραν 0-0 με τον Αρη, έχασαν 1-4 από τον Ολυμπιακό στην Λεωφόρο και απέδειξαν, ότι είναι γατάκια…

Από χθες κιόλας σε έναν οργανισμό, που θα λειτουργούσε σωστά, θα είχε επιβληθεί βαρύ πρόστιμο σε όλο το ποδοσφαιρικό, για την βραδιά ντροπής, για άλλη μία μαύρη σελίδα στην ιστορία του Παναθηναϊκού. Τι ζητάω και εγώ; Αντί για αυτό οι …τουρίστες έφυγαν για διακοπές.

Την ίδια ώρα ο κόσμος υποφέρει. Ε δεν πάει άλλο. Πιάνουμε τον πάτο του βαρελιού και δεν ξέρουμε αν είναι ο πάτος, η έχει και πιο κάτω. Για να γίνει ομάδα και πάλι ο Παναθηναϊκός δεν φθάνει μόνο ένας προπονητής. Οσο καλός και αν είναι, αν δεν έρθουν ικανά διοικητικά στελέχη στην ομάδα, αν δεν έρθουν ποδοσφαιράνθρωποι, που να πάρουν λογικές αποφάσεις και να αλλάξει η άρρωστη κατάσταση, που υπάρχει σήμερα στην ομάδα, του χρόνου πάλι τα ίδια θα λέμε και η ομάδα θα συνεχίσει να βουλιάζει. Και φυσικά όλα αυτά να συνδυαστούν με την απόκτηση καλών παικτών, καλών ξένων παικτών και οι μέτριοι και οι λίγοι να πάνε στο καλό…

Ο χρόνος τελείωσε για όλους, πάρτε το χαμπάρι, μέχρι εδώ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...