ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Δεσύλλας: «Προτάθηκε ο Φινκ, αλλά κοιτάζει για άλλον ο Παναθηναϊκός – Απαιτούνται ριζικές αλλαγές»

Ο Διονύσης Δεσύλλας αναφέρθηκε στα σενάρια για Φινκ που δεν έχουν βάση και την αναζήτηση προπονητή από τον Παναθηναϊκό.

Δεσύλλας: «Προτάθηκε ο Φινκ, αλλά κοιτάζει για άλλον ο Παναθηναϊκός - Απαιτούνται ριζικές αλλαγές»

Η παρουσία του Τόρστεν Φινκ στην Αθήνα «δημιούργησε» σενάρια περί πιθανής πρόσληψής του από τον Παναθηναϊκό, ωστόσο δεν φαίνεται να υπάρχει κάτι τέτοιο στον ορίζοντα, όπως τόνισε ο Διονύσης Δεσύλλας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Δεν φαίνεται να προχωράει θέμα Φινκ για τον Παναθηναϊκό. Ο Γερμανός είναι μεν στην Αθήνα, αλλά εξ όσων γνωρίζουμε ήρθε γιατί έχει έναν φίλο εδώ και ήθελε να τον δει. Έχει προταθεί στον Παναθηναϊκό, αλλά κοιτάζει για άλλον το κλαμπ. Ο Παναθηναϊκός πάει για άλλον προπονητή», ανέφερε.

«Ο Παναθηναϊκός κάνει επαφές με υποψηφίους τις τελευταίες ημέρες και την τελική απόφαση θα πάρει ο Γιάννης Αλαφούζος. Πρόθεση είναι να προσληφθεί ο νέος προπονητής το συντομότερο για να αρχίσει και ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν», πρόσθεσε.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 33.028 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όσο για την ομάδα, είπε πως «απαιτούνται ριζικές τομές, καθώς χθες φάνηκε ξεκάθαρα η πολύ μεγάλη διαφορά ποιότητας που υπάρχει με τον Ολυμπιακό».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.