Σύμφωνα με δημοσίευμα από την «gsp.ro», ο Ρουμάνος τεχνικός είναι το φαβορί για να κάτσει στον πάγκο της βελγικής ομάδας Σεραίνγκ, που από του χρόνου θα παίζει στην πρώτη κατηγορία.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ τη σύνδεση έχει κάνει ο Λουτσιέν Ντ΄ Ονόφριο, ο οποίος είναι φίλος του Μπόλονι και θα αναλάβει τεχνικός διευθυντής της Σεραίνγκ.

Χαρακτηριστικά αναφέρει το δημοσίευμα:

«Ο Λάζλο Μπόλονι είναι το φαβορί για να αντικαταστήσει τον Εμίλιο Φερρέρα στην Σεράινγκ, ο οποίος ανέβηκε πρόσφατα στην πρώτη κατηγορία. Ο 68χρονος προπονητής έχει προπονήσει επίσης στο Βέλγιο της Σταντάρ, Αντβέρπ και Γκεντ.

Το Βέλγιο φαίνεται να είναι ο αγαπημένος προορισμός του Λάζλο Μπόλονι. Μετά την Σταντάρ Λιέγης (2008-10), την Αντβέρπ (2017-20) και τη Γκεντ (2020), ο 68χρονος μπορεί να επιστρέψει ξανά στην πρώτη κατηγορία του Βελγίο και συγκεκριμένα στη νεοφώτιστη Σεραίννγκ.

Μάλιστα και σύμφωνα με την La Dernière Heure, η επαφή έγινε μέσο του Λουσιέν Ντε Ονόφριο, ο οποίος είναι φίλος του. Ο συγκεκριμένος θα έρθει ως τεχνικός διευθυντής στην Σεραίνγκ και θα ήθελε τον Μπόλονι, με τον οποίο είχε συνεργαστεί ξανά στην Σταντάρ  και είχε κερδίσει έναν τίτλο το 2009».

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

HIGHLIGHTS