ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Στο Άλκμααρ η προετοιμασία

Επί ολλανδικού εδάφους θα γίνει το βασικό στάδιο προετοιμασίας του Παναθηναϊκού.

Παναθηναϊκός: Στο Άλκμααρ η προετοιμασία

Επί ολλανδικού εδάφους θα γίνει το βασικό στάδιο προετοιμασίας του Παναθηναϊκού.

Έπειτα από ένα χρόνο μακριά από το εξωτερικό, λόγω της πανδημίας, οι πράσινοι θα χτίσουν την ομάδα της επόμενης σεζόν στην Ολλανδία. Συκγκεκριμένα, το βασικό στάδιο της προετοιμασίας θα γίνει στο Άλκμααρ το διάστημα 19-30 Ιουλίου, εκεί που θα πραγματοποιηθούν και φιλικά τα οποία θα φιξαριστούν.

Στη συνέχεια, η απσστολή θα επιστρέψει στην Αθήνα και θα συνεχίσει προετοιμασία ενόψει της έναρξης  του πρωταθλήματος της νέας σεζόν.

Πάσα, τεχνική, τελειώματα: Πώς χαθηκε απ’ τον ΠΑΟ το δεκάρι που έκανε τους οπαδούς του να τρίβουν τα μάτια τους
Πάσα, τεχνική, τελειώματα: Πώς χαθηκε απ’ τον ΠΑΟ το δεκάρι που έκανε τους οπαδούς του να τρίβουν τα μάτια τους 5.775 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.