ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Παναθηναϊκός: Κρίνεται η τύχη του πρώτου τελικού

Την οριστική απόφαση της ΚΕΔ μετά και την εκδίκαση της «ερυθρόλευκης» έφεσης περιμένουν στον Παναθηναϊκό για τον πρώτο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Παναθηναϊκός: Κρίνεται η τύχη του πρώτου τελικού

Το οριστικό αποτέλεσμα του πρώτου τελικού για την Α1 μπάσκετ γυναικών περιμένουν οι ομάδες, μετά και την εκδίκαση της «ερυθρόλευκης» έφεσης, καθώς η πρώτη απόφαση δικαιώνει τον Παναθηναϊκό, σχετικά με το καλάθι της Ριντ.

Θυμίζουμε πως, σε πρώτο βαθμό το μονομελές όργανο της ΚΕΔ, έκανε δεκτή την ένσταση του Παναθηναϊκού, με το σκεπτικό της απόφασης να βασίζεται στο γεγονός πως οι διαιτητές του αγώνα κακώς κατέφυγαν σε μη εγκεκριμένο μέσο. Οι «ερυθρόλευκοι» άσκησαν το δικαίωμα της έφεσης που είχαν και πλέον το μόνο που απομένει είναι η οριστική απόφαση του αγώνα.

Πλέον μετά και την οριστική απόφαση θα κριθεί η τύχη του πρώτου αγώνα, αλλά θα οριστούν και τα επόμενα ματς, καθώς χρόνος για χάσιμο δεν υπάρχει, αφού ακολουθούν υποχρεώσεις την εθνικής ομάδας των γυναικών, το ρόστερ της οποίας απαρτίζουν αρκετές αθλήτριες τόσο του Παναθηναϊκού, αλλά και του Ολυμπιακού.

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 2.033 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.