ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

ΣΟΚ με Σένκεφελντ: Χάνει το μεγαλύτερο μέρος της προετοιμασίας!

Ο Μπαρτ Σένκεφελντ υποβλήθηκε σε επέμβαση στην ποδοκνημική και αναμένεται να επιστρέψει σε 2,5 - 3 μήνες, κάτι που σημαίνει ότι θα χάσει το μεγαλύτερο μέρος της προετοιμασίας.

ΣΟΚ με Σένκεφελντ: Χάνει το μεγαλύτερο μέρος της προετοιμασίας!

Ο Μπαρτ Σένκεφελντ υποβλήθηκε σήμερα σε χειρουργική επέμβαση για την αποκατάσταση της αστάθειας της ποδοκνημικής.

Ο Ολλανδός αναμένεται να επιστρέψει σε 2,5 με 3 μήνες, κάτι που σημαίνει ότι θα χάσει το μεγαλύτερο μέρος της προετοιμασίας του τριφυλλιού.

Θυμίζουμε ότι με βάση τα δεδομένα που υπάρχουν το τριφύλλι θα ξεκινήσει την προετοιμασία του στα τέλη Ιουνίου,ενώ στην Ολλανδία για το βασικό στάδιο θα μεταβεί από τις 19 έως τις 30 Ιουλίου.

Ο παίκτης-κλειδί στα φτερά: Η καινοτομία στο σύστημα του Αλόνσο που μπορεί να μεταμορφώσει τον Παναθηναϊκό
Ο παίκτης-κλειδί στα φτερά: Η καινοτομία στο σύστημα του Αλόνσο που μπορεί να μεταμορφώσει τον Παναθηναϊκό 13.844 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το πρόβλημα αυτό του Σένκεφελντ στην ποδοκνημική ήταν χρόνιο και έπρεπε να λυθεί, καθώς μέσα στη σεζόν ουκ ολίγες φορές ακολουθούσε συντηρητική αγωγή, προκειμένου να μην επιβαρυνθεί.

Όλα αυτά οδηγούν στο συμπέρασμα, ότι οι πράσινοι θα κινηθούν για παίκτη στη θέση αυτή, διότι δεν μπορεί να βγει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας μόνο με τον έτερο βασικό στόπερ, που είναι ο Βέλεθ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.