ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Παναθηναϊκός: Την Πέμπτη (20/05) η επανάληψη του πρώτου τελικού με Ολυμπιακό

Την Πέμπτη (20/05) στις 15:00, θα επαναληφθεί η αναμέτρηση ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό για τον πρώτο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Παναθηναϊκός: Την Πέμπτη (20/05) η επανάληψη του πρώτου τελικού με Ολυμπιακό

Τον νέο ορισμό των ημερομηνιών που θα διεξαχθούν οι αναμετρήσεις για τους τελικούς της Α1 μπάσκετ γυναικών, ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, δημοσιοποίησε η ΕΟΚ.

Μετά την ομόφωνη απόφαση για την επανάληψη του πρώτου ματς, η ΕΟΚ ενημέρωσε πως την Πέμπτη (20/05), θα γίνει ξανά ο πρώτος τελικός ανάμεσα στις δύο ομάδες στο ΣΕΦ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

«Υλοποιώντας την αμετάκλητη απόφαση του δευτεροβάθμιου Δικαιοδοτικού Οργάνου επί ενστάσεων κακής εφαρμογής κανονισμού παιδιάς της ΚΕΔ, ορίζεται η επανάληψη του πρώτου αγώνα της Δ’ Φάσης των playoffs του πρωταθλήματος Α1 Εθνική Κατηγορίας Γυναικών και την αγωνιστική συνέχειά της.

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 1.187 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το πρόγραμμα Δ’ Φάσης των playoffs διαμορφώνεται ως εξής:

Πέμπτη 20 Μαΐου 2021 ΣΕΦ (Αίθουσα 5) 15.00 Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός

Σάββατο 22 Μαΐου 2021 Π. Γιαννακόπουλος 18.00 Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός

Δευτέρα 24 Μαΐου 2021 ΣΕΦ (Αίθουσα 5) 15.00 Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός (αν χρειαστεί)

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.