ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Νέα αλλαγή στον τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών!

Αλλαγή ώρας στο παιχνίδι Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός, το οποίο έχει περάσει από χίλια κύματα.

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Νέα αλλαγή στον τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών!

Αλλαγή ώρας στο παιχνίδι ΟλυμπιακόςΠαναθηναϊκός, το οποίο έχει περάσει από χίλια κύματα.

Ο πρώτος τελικός μεταξύ Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού θα διεξαχθεί αύριο στις 12 το μεσημέρι στο ΣΕΦ, αντί για τις 15:00 που ήταν προγραμματισμένος.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΟΚ «Σας ενημερώνουμε ότι, λόγω κωλύματος του γηπέδου, ο αγώνας Ολυμπιακός ΣΦΠ – Παναθηναϊκός ΑΟ της 20/5/2021 γιατην 1η αγωνιστική της Δ’ Φάσης – play off του Πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών, αντί ώρας 15.00, θα διεξαχθεί ώρα 12.00».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.