ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Κακή εικόνα για τις πράσινες και ήττα στο ΣΕΦ

Οι παίκτριες του Παναθηναϊκού έδειξαν κακό αγωνιστικό πρόσωπο και γνώρισαν την ήττα με 73-58 από τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ. Οι πράσινες καλούνται να μεταμορφωθούν και να ισοφαρίσουν τη σειρά των τελικών το Σάββατο στον Τάφο του Ινδού

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Κακή εικόνα για τις πράσινες και ήττα στο ΣΕΦ

Οι παίκτριες του Παναθηναϊκού έδειξαν κακό αγωνιστικό πρόσωπο και γνώρισαν την ήττα με 73-58 από τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ. Οι πράσινες καλούνται να μεταμορφωθούν και να ισοφαρίσουν τη σειρά των τελικών το Σάββατο στον Τάφο του Ινδού

Οι πράσινες δε βρέθηκαν σε καλή μέρα, κυρίως στο επιθετικό τους κομμάτι. Οι επιλογές ήταν κακές, τα σουτ από την περιφέρεια δεν έμπαιναν με αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός να το εκμεταλλευτεί και να χτίσει διαφορά από νωρίς. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι παίκτριες της Καπογιάννη να κυνηγούν από νωρίς (η διαφορά έφτασε και τους 20 πόντους), κάτι που σημαίνει ότι υπήρχε άγχος και όχι καθαρό μυαλό.

Οι ερυθρόλευκες διατηρούσαν μια καλή διαφορά, παρά το γεγονός ότι οι πράσινες μείωσαν στους 9 λίγο πριν από το τέλος της τρίτης περιόδου.

Το αγωνιστικό πρόγραμμα του Παναθηναϊκού την εβδομάδα 7-12 Μαΐου
Το αγωνιστικό πρόγραμμα του Παναθηναϊκού την εβδομάδα 7-12 Μαΐου 104 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στα 7.48 πριν από το φινάλε, το σκορ ήταν 58-44 για τη γηπεδούχο ομάδα και ο Παναθηναϊκός έδειχνε να μην μπορεί να βγάλει αντίδραση. Στο πεντάλεπτο, το σκορ παρέμενε σε υψηλά επίπεδα για τον Ολυμπιακό (63-47) και οι πράσινες ήταν σε δύσκολη θέση.

Η Μόργκαν με καλάθι μείωσε σε 63-49 και η Λεουτσάνκα το 63-51. Με τρίποντο της Σταμάτη η διαφορά πήγε ξανά στους 15.

Στα υπόλοιπα ήταν δύσκολο να αλλάξει κάτι. Ο Παναθηναϊκός είχε μια πολύ κακή εμφάνιση, ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό και καλείται το Σάββατο να μεταμορφωθεί αγωνιστικά για να νικήσει τον “Τάφο του Ινδού” και να ισοφαρίσει τη σειρά.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.