ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Συμβαίνει τώρα: Αποπνικτική η ατμόσφαιρα στην Αθήνα (pic)

Η μεγάλη φωτιά στο Σχίνο Κορινθίας έχει κάνει αποπνικτική την ατμόσφαιρα στην Αθήνα.

Συμβαίνει τώρα: Αποπνικτική η ατμόσφαιρα στην Αθήνα (pic)

Η μεγάλη φωτιά στο Σχίνο Κορινθίας έχει κάνει αποπνικτική την ατμόσφαιρα στην Αθήνα.

Σε ύφεση βρίσκεται η πυρκαγιά που ξέσπασε χθες το βράδυ σε δασική έκταση στην περιοχή του Σχίνου Λουτρακίου, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής, Βασίλη Βαθρακογιάννη. «Έχει περιοριστεί το μέτωπο της πυρκαγιάς σε σχέση με την εικόνα της αρχικής της εκδήλωσης», είπε τονίζοντας ότι η φωτιά έλαβε διαστάσεις κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Τότε τελειώνει το πρωτάθλημα – Πότε θα γίνει ο τελικός Κυπέλλου
Τότε τελειώνει το πρωτάθλημα – Πότε θα γίνει ο τελικός Κυπέλλου 1.325 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Η κατάσταση διαρκώς βελτιώνεται αλλά η μεγάλη έκταση που έχει καλύψει στη δυτική πλευρά των Γερανειων όπου το οδικό δίκτυο είναι περιορισμένο και έχουμε συνεχείς αναζωπυρώσεις, αυτά τα δεδομένα δεν επιτρέπουν κανένα εφησυχασμό», πρόσθεσε κ. Βαθρακογιάννης.

Η ατμόσφαιρα στην Αθήνα το μεσημέρι της Πέμπτης έχει γίνει… βαριά. Δείτε την εικόνα

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.