ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Οι διαιτητές του δεύτερου τελικού στη Λεωφόρο

Γνωστοί έγιναν οι διαιτητές του δεύτερου τελικού της Α1 μπάσκετ γυναικών, που θα γίνει το ερχόμενο Σάββατο στο κλειστό της Λεωφόρου.

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Οι διαιτητές του δεύτερου τελικού στη Λεωφόρο

Γνωστοί έγιναν οι διαιτητές του δεύτερου τελικού της Α1 μπάσκετ γυναικών, που θα γίνει το ερχόμενο Σάββατο στο κλειστό της Λεωφόρου.

Οι διαιτητές του δεύτερου τελικού της Α1 Γυναικών:

Σάββατο 22 Μαϊου

Π. Γιαννακόπουλος 18.00 Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός Ψαριανός-Τσώνος-Τσολάκος (Ντίνος-Γολεγού)

Οργισμένη ανακοίνωση Παναθηναϊκού για την προκλητική διαφήμιση – Εξώδικο στην εταιρεία για προσβολή εμβλήματος και υποκίνηση βίας!
Οργισμένη ανακοίνωση Παναθηναϊκού για την προκλητική διαφήμιση – Εξώδικο στην εταιρεία για προσβολή εμβλήματος και υποκίνηση βίας! 4.977 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.