Ο Λάζλο Μπόλονι θα είναι ο επόμενος προπονητής της νεοφώτιστης Σεραίνγκ στο Βέλγιο.

Ο πρώην τεχνικός του Παναθηναϊκού είχε επαφές αυτό το διάστημα με την ομάδα. Οπως αναφέρει η ιστοσελίδα το βελγικό κλαμπ «voetbal24.be» θα έχει στον πάγκο της ενόψει της νέας σεζόν τον Λάζλο Μπόλονι.

Το δημοσίευμα αναφέρει:

Μετά από λίγους μήνες στην Ελλάδα, ο Λάζλο Μπόλονι θα ζήσει μια νέα εμπειρία στην πρώτη κατηγορία του Βελγίου. Ο πρώην προπονητής της Σταντάρ, Αντβέρπ και Γκεντ θα αρχίσει να προπονεί την Σεραίνγκ.

Η Σεραίνγκ θα συνεχίσει χωρίς τον Εμίλιο Φερέρα στον πάγκο. Για τον λόγο αυτό η διοίκηση ψάχνει νέο προπονητή. Τα ονόματα των Βερκούτερεν και Πρεντό ακούγονται, αλλά δεν προχωρούν για διάφορους λόγους.

Έτσι η Σεραίνγκ έχει καταλήξει στο να πάρει τον Μπόλονι. Ο Ρουμάνος αποχώρησε από τον Παναθηναϊκό νωρίτερα αυτό το μήνα και πλέομ είναι ελεύθερος. Με βάση πηγές από την Ρουμανία, ο Μπόλονι θα είναι ο νέος προπονητής της Σεραίνγκ.

Για τον Μπόλονι, η Σεραίνγκ θα είναι ο τέταρτος σύλλογος που προπονεί στο Βέλγιο. Παλαιότερα έχει προπονήσει την Σταντάρ, την Αντβέρπ και την Γκεντ. Στα 68 του ετοιμάζεται για μια νέα περιπέτεια στο Βέλγιο».

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

HIGHLIGHTS