ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Νέος προπονητής της Σεραίνγκ ο Μπόλονι»

Ο Λάζλο Μπόλονι θα είναι ο επόμενος προπονητής της νεοφώτιστης Σεραίνγκ στο Βέλγιο.

«Νέος προπονητής της Σεραίνγκ ο Μπόλονι»

Ο Λάζλο Μπόλονι θα είναι ο επόμενος προπονητής της νεοφώτιστης Σεραίνγκ στο Βέλγιο.

Ο πρώην τεχνικός του Παναθηναϊκού είχε επαφές αυτό το διάστημα με την ομάδα. Οπως αναφέρει η ιστοσελίδα το βελγικό κλαμπ «voetbal24.be» θα έχει στον πάγκο της ενόψει της νέας σεζόν τον Λάζλο Μπόλονι.

Το δημοσίευμα αναφέρει:

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.366 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μετά από λίγους μήνες στην Ελλάδα, ο Λάζλο Μπόλονι θα ζήσει μια νέα εμπειρία στην πρώτη κατηγορία του Βελγίου. Ο πρώην προπονητής της Σταντάρ, Αντβέρπ και Γκεντ θα αρχίσει να προπονεί την Σεραίνγκ.

Η Σεραίνγκ θα συνεχίσει χωρίς τον Εμίλιο Φερέρα στον πάγκο. Για τον λόγο αυτό η διοίκηση ψάχνει νέο προπονητή. Τα ονόματα των Βερκούτερεν και Πρεντό ακούγονται, αλλά δεν προχωρούν για διάφορους λόγους.

Έτσι η Σεραίνγκ έχει καταλήξει στο να πάρει τον Μπόλονι. Ο Ρουμάνος αποχώρησε από τον Παναθηναϊκό νωρίτερα αυτό το μήνα και πλέομ είναι ελεύθερος. Με βάση πηγές από την Ρουμανία, ο Μπόλονι θα είναι ο νέος προπονητής της Σεραίνγκ.

Για τον Μπόλονι, η Σεραίνγκ θα είναι ο τέταρτος σύλλογος που προπονεί στο Βέλγιο. Παλαιότερα έχει προπονήσει την Σταντάρ, την Αντβέρπ και την Γκεντ. Στα 68 του ετοιμάζεται για μια νέα περιπέτεια στο Βέλγιο».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.