ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Το Σαββατοκύριακο οι τελικές επαφές – Κλείνει ο προπονητής, ακολουθούν οι πολλές αλλαγές

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς και ο έτερος υποψήφιος για την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού. Οι τελικές επαφές από τον Γιάννη Αλαφούζο.

Παναθηναϊκός: Το Σαββατοκύριακο οι τελικές επαφές - Κλείνει ο προπονητής, ακολουθούν οι πολλές αλλαγές

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς και ο έτερος υποψήφιος για την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού. Οι τελικές επαφές από τον Γιάννη Αλαφούζο.

Στην παρούσα φάση βρισκόμαστε στην ηρεμία, προτού αρχίσουν οι καταιγιστικές εξελίξεις στον Παναθηναϊκό. Εξελίξεις που θα έρθουν με τη μορφή… χιονοστιβάδας, αφού οι πράσινοι θα προχωρήσουν σε πολλές και ριζικές αλλαγές σε κάθε επίπεδο. Σε εκκαθάριση του ρόστερ, σε ενίσχυση στα στελέχη, σε μεταγραφές, αλλά πρωτίστως στο θέμα προπονητή. Αυτό αποτελεί και την προτεραιότητα στο τριφύλλι.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, όπως έχει γίνει γνωστό, είναι μια περίπτωση που έχει ξεχωρίσει. Οι πράσινοι έχουν ψηλά στη λίστα τους τον Σέρβο τεχνικό. Δεν είναι, όμως, ο μοναδικός που απασχολεί.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.307 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο άνθρωπος που θα αποφασίσει είναι ο Γιάννης Αλαφούζος, αφού πρώτα κάνει τις τελικές επαφές. Επαφές που αναμένεται να γίνουν το αργότερο μέχρι το Σαββατοκύριακο, προκειμένου από Δευτέρα να υπάρξουν οι τελικές εξελίξεις. Να κλείσει το θέμα προπονητή και έπειτα να ξεκινήσει ο σχεδιασμός σε ένα καλοκαίρι που έρχεται και θα έχει πολλές ειδήσεις για το τριφύλλι.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.