ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Παναθηναϊκός: Λεωφόρος… Πύργου και τίτλος!

Το μεγάλο διπλό του Παναθηναϊκού επί του Πανηλειακού σαν σήμερα, το οποίο και έδωσε το πρωτάθλημα στην ομάδα το 2004.

Παναθηναϊκός: Λεωφόρος… Πύργου και τίτλος!

Το μεγάλο διπλό του Παναθηναϊκού επί του Πανηλειακού σαν σήμερα, το οποίο και έδωσε το πρωτάθλημα στην ομάδα το 2004.

Με δράση τον… συνήθη ύποπτο, Εμάνουελ Ολιζαντέμπι, το τριφύλλι νίκησε 1-0 στον Πύργο και επέστρεψε στην κορυφή της Ελλάδας, κατακτώντας το πρωτάθλημα.

Ο Ερασιτέχνης αναφέρει:

Οριστικό για… Βοτανικό!
Οριστικό για… Βοτανικό! 2.178 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
Ιστορικό είναι το διπλό που πήρε σαν σήμερα το 2004 το «τριφύλλι» στον Πύργο κόντρα στον Πανηλειακό και ο Σύλλογος δεν λησμονεί τη στιγμή.
Οι «πράσινοι» του Γιτζάκ Σουμ πήραν πολύτιμη νίκη με 1-0 χάρη στον Εμάνουελ Ολισαντέμπε ο οποίος βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 76΄ και χάρισε στο «τριφύλλι» ένα ακόμα πρωτάθλημα. Επρόκειτο για μια σπουδαία επικράτηση και οι «λεβέντες με καρδιά» είχαν στο πλευρό τους περισσότερους από 7.000 «αιώνια πιστούς», οι οποίοι έβαψαν τη πρωτεύουσα της Ηλείας,  πράσινη.

Αναλυτικά οι πρωταθλητές εκείνης της περιόδου ήταν οι: Παπαδόπουλος, Μπασινάς, Κωνσταντίνου, Γκούμας, Μικαέλεσεν, Μινχ, Μόρις, Ζουτάουτας, Κωνσταντινίδης, Σεϊταρίδης, Χένρικσεν, Σανμαρτεάν, Νικοπολίδης, Σαπάνης, Μάριτς, Εμπαλέ, Χαλκιάς, Γκονζάλες, Ολισαντέμπε, Φύσσας, Κυργιάκος, Βλάοβιτς, Ντεμπά, Βαζέχα, Γήτας, Βύντρα, Κοτσόλης και Κώτσιος.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.