ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Όλα καλά στο «Παύλος Γιαννακόπουλος». Στο ΣΕΦ;

Η χθεσινή αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό στο «Παύλος Γιαννακόπουλος» εκτυλίχθηκε χωρίς κανένα πρόβλημα σε αντίθεση με τις προηγούμενες στο ΣΕΦ και μένει να δούμε αν την Δευτέρα θα εμφανιστούν ξανά οι... επιστήμονες.

Όλα καλά στο «Παύλος Γιαννακόπουλος». Στο ΣΕΦ;

Ο Παναθηναϊκός πέτυχε μια επική ανατροπή και οδήγησε τους τελικούς σε 5ο ματς την Δευτέρα στο ΣΕΦ.

Οι πράσινες με βασικό τους όπλο την μαχητική ψυχή κατάφεραν να πετύχουν το ακατόρθωτο, σε ένα ματς που εκτυλίχθηκε χωρίς προβλήματα και χωρίς παρατράγουδα.

Παρατράγουδα που έγιναν στο ΣΕΦ, με την άδεια του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού που στα ματς των τελικών επιστράτευσε όλους τους… γνωστούς οπαδούς. Οπαδοί οι οποίοι προσπάθησαν να επηρεάσουν την έκβαση του αγώνα, με όσα είπαν από κοντά στους διαιτητές αλλά και όσα έκαναν κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Σκάει το… μπαμ με Μαρίνκοβιτς!
Σκάει το… μπαμ με Μαρίνκοβιτς! 23.504 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μένει να δούμε αύριο τι θα γίνει. Θα επιστρατευτούν ξανά οι ίδιοι για να επηρεαστεί όσο περισσότερο γίνεται η έκβαση του αγώνα; Το πιθανότερο είναι ναι, μιας και αυτές οι τακτικές συνηθίζονται από τον σύλλογο του Πειραιά.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.