ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σε προχωρημένες συζητήσεις με Κοτσόλη για τη θέση του team manager

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τον Στέφανο Κοτσόλη για να αναλάβει τη θέση του team manager και δεν είναι απίθανο να υπάρξει συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Σε προχωρημένες συζητήσεις με Κοτσόλη για τη θέση του team manager

Ο Παναθηναϊκός αναμένεται να προχωρήσει σε πολλές αλλαγές στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Βασικός στόχος είναι να στελεχωθεί η ομάδα με παλαίμαχους.

Οι δύο πλευρές βρίσκονται σε συζητήσεις το τελευταίο χρονικό διάστημα με τον Κοτσόλη και είναι πολύ πιθανό μέσα στις επόμενες μέρες να υπάρξει συμφωνία.

Θυμίζουμε ότι ο Κοτσόλης έχει αποτελέσει μέλος της ομάδας για 14 χρόνια και ξέρει πολύ καλά τι σημαίνει Παναθηναϊκός. Μπορεί να επιβάλλει την… τάξη στα αποδυτήρια και να μεταλαμπαδεύσει ειδικά στους νεότερους αλλά και στους ξένους την Παναθηναϊκή νοοτροπία.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 119.883 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Φυσικά, η έλευση νέων προσώπων αναμένεται να φέρει και αποχωρήσεις το πράσινο στρατόπεδο, στο πλαίσιο αναδιάρθρωσης όλης της ομάδας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.