ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Πήγε σε Κορωπί και Λεωφόρο ο Γιοβάνοβιτς – “Κορυφαίο κλαμπ ο Παναθηναϊκός, να τον επαναφέρουμε στην κορυφή”

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς λειτουργεί από χθες ως νέος προπονητής στον Παναθηναϊκό και την 1/6 θα επισημοποιηθεί η συνεργασία του με το τριφύλλι.

Παναθηναϊκός: Πήγε σε Κορωπί και Λεωφόρο ο Γιοβάνοβιτς -

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς λειτουργεί από χθες ως νέος προπονητής στον Παναθηναϊκό και την 1/6 θα επισημοποιηθεί η συνεργασία του με το τριφύλλι.

Ο Σέρβος θα είναι οριστικά ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού και ήδη από το βράδυ της Κυριακής λειτουργεί ως τέτοιος σχεδιάζοντας την επόμενη μέρα στο πράσινο στρατόπεδο.

Ο 58χρονος κόουτς είχε πολύωρη συνάντηση επί ελληνικού εδάφους τόσο το Σάββατο όσο και την Κυριακή με τον Γιάννη Αλαφούζο. Οι δυο πλευρές έδωσαν τα χέρια.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 21.250 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Γιοβάνοβιτς, στον οποίο είχε γίνει κρούση και προ μηνών, παρακολουθούσε όλο αυτό το διάστημα με πάσα λεπτομέρεια την ομάδα και ήδη γνωρίζει σχεδόν τα πάντα.

«Ο Παναθηναϊκός είναι ένα κορυφαίο κλαμπ και η παρουσία μου εδώ αποτελεί τεράστια πρόκληση για να τον φέρουμε ξανά στην κορυφή μέσα από σκληρή δουλειά», ήταν κάτι που επανέλαβε αρκετές φορές στη διάρκεια της κουβέντας με τον ιδιοκτήτη της πράσινης ΠΑΕ. Αξίζει να σημειωθεί ότι το τελευταίο διήμερο οι δυο άνδρες μίλησαν για περισσότερες από δέκα ώρες face to face. Άλλωστε, εξ’ αρχής ο Γιοβάνοβιτς ήταν ο πρώτος στόχος.

Ηδη από νωρίς σήμερα το πρωί «γνώρισε» τις εγκαταστάσεις στο Κορωπί και τη Λεωφόρο, θα πάει για λίγες μέρες στην Κύπρο και από 1/6 αναλαμβάνει και επισήμως το τιμόνι του Παναθηναϊκού, έχοντας μαζί του τρεις δικούς του συνεργάτες.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.