ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΤΑΣΟΣ ΝΙΚΟΛΟΓΙΑΝΝΗΣ BLOG

Άλλη μία κούπα στο εξοχικό, ΠΑΟ θα πει μαχητική ψυχή!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει στο Panathinaikos 24.gr, για την κούπα που πήραν τα κορίτσια του μπάσκετ μέσα στο ΣΕΦ και τη νίκη της μεγαλύτερης ομάδας στην Ελλάδα κόντρα στην ομάδα που έχει μάθει να τραμπουκίζει για να κερδίζει, αλλά και αυτό κάποιες φορές δεν φθάνει όπως σήμερα.

Άλλη μία κούπα στο εξοχικό, ΠΑΟ θα πει μαχητική ψυχή!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει στο Panathinaikos24.gr, για την κούπα που πήραν τα κορίτσια του μπάσκετ μέσα στο ΣΕΦ και τη νίκη της μεγαλύτερης ομάδας στην Ελλάδα κόντρα στην ομάδα που έχει μάθει να τραμπουκίζει για να κερδίζει, αλλά και αυτό κάποιες φορές δεν φθάνει όπως σήμερα.

Το ΣΕΦ έχει γίνει η καλύτερη… έδρα του μπασκετικού Παναθηναϊκού. Τόσα χρόνια κούπες και κούπες έχει πάρει εκεί μέσα η ανδρική ομάδα μπάσκετ πριν ο Ολυμπιακός αποφασίσει, για να …γλιτώσει, να πέσει στην Α2, σήμερα το έκανε και η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού. Και όποιος μου πει «μα καλά με το μπάσκετ γυναικών ασχολείσαι», η απάντησή μου είναι ότι «τον Ολυμπιακό θέλω να τον κερδίζω και στο τάβλι». Ηταν μία κούπα κόντρα στα προγνωστικά. Ο Ολυμπιακός ήταν ο πρωταθλητής, ήταν το φαβορί και επειδή είδε ότι θα χάσει την κούπα αποφάσισε να κάνει τραμπουκισμούς. Όπως στο ποδόσφαιρο και την Ριζούπολη, με το έτσι θέλω στο πρώτο παιχνίδι οι γνωστοί τύποι την… έπεσαν στους διαιτητές και σε αυτόν, που περιέγραφε, το ματς δεν πήγε στην παράταση, όπως έπρεπε, αλλά έγινε και πάλι από την αρχή και ο Παναθηναϊκός το έχασε.

Αυτό ήταν. Αυτό λειτούργησε σαν ντόπα για τα κορίτσια, που το 1-2 το έκαναν 3-2. Στην Λεωφόρο γύρισαν μία διαφορά από το -18, σήμερα στο ΣΕΦ κυριάρχησαν από την αρχή μέχρι το τέλος και νίκησαν μία ομάδα, που είχε ποιότητα, αλλά στο γήπεδο ο Παναθηναϊκός φάνηκε, ότι είναι καλύτερος, είχε μαχητική ψυχή, Παναθηναϊκή ψυχή και πήρε άλλη μία κούπα.

Πιάστε τον Φωτάρα, διότι μοιράζει… δραμαμίνες!
Πιάστε τον Φωτάρα, διότι μοιράζει… δραμαμίνες! 1.663 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σύλλογος μεγάλος δεν υπάρχει άλλος. Κάθε νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού σε οποιοδήποτε άθλημα είναι η νίκη του καθαρού, του τίμιου, του καθαρού αθλητισμού, κόντρα στους τραμπουκισμούς, τις Ριζούπολες, την ομάδα που δεν έχει μάθει να χάνει, την ομάδα που θέλει με το έτσι θέλω να κερδίζει. Και σήμερα έκαναν ντου στα αποδυτήρια στους διαιτητές στο ημίχρονο, αλλά δεν τα… κατάφεραν και έχασαν .

Στο ΣΕΦ έχουμε μάθει να κερδίζουμε με όλους τους τρόπους  με Ελληνες με ξένους διαιτητές, τώρα και με γυναίκες πήραμε την κούπα και έκαναν περήφανο όλο τον κόσμο του Παναθηναϊκού.

*Η Λολίτα Λύμουρα ήρθε το καλοκαίρι στην ομάδα της καρδιάς της, για να σηκώσει την κούπα και το έκανε μέσα στο ΣΕΦ. Το είπε και το έκανε. Οι δηλώσεις της μετά το παιχνίδι για το τριφύλλι είναι σεμινάριο, για όλους όσους φοράνε την φανέλα αυτή, την φανέλα της μεγαλύτερης ομάδας στην Ελλάδα.

*Σήμερα είναι η μέρα της κούπας μέσα στο εξοχικό, στο επόμενο μπλογκ τις επόμενες ημέρες θα σας γράψω για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς .

*Επειδή έχετε μάθει να κερδίζετε στα χαρτιά και επειδή έχετε κάνει ρεκόρ ενστάσεων κάντε άλλη μία ένσταση για τα κοτσιδάκια της Μόργκαν…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.