ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Έκλεισε στόματα: Η πραγματική φωτό που δείχνει τι έκανε ο Ιταλός νικητής της Eurovision στο τραπέζι (Pics)

Πολύ κακό για το τίποτα.

Έκλεισε στόματα: Η πραγματική φωτό που δείχνει τι έκανε ο Ιταλός νικητής της Eurovision στο τραπέζι (Pics)

Οι Måneskin ήταν οι μεγάλοι νικητές του διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision 2021 ανατρέποντας μετά την ψήφο του κοινού των ευρωπαϊκών χωρών, τα αποτελέσματα που είχαν δώσει οι κριτικές επιτροπές.

Το ιταλικό συγκρότημα κατέκτησε την κορυφή και στο επίκεντρο των πανηγυρισμών βρέθηκε ο χαρισματικός τραγουδιστής του, Νταμιάνο Νταβίντ, ο οποίος κέρδισε από την αρχή της παρουσίας του στον διαγωνισμό τις εντυπώσεις τόσο για την εμφάνισή του όσο και για τη σκηνική του παρουσία.

Αναλυτικά εδώ

Δημοσκόπηση που ανατρέπει τα πάντα: Το χειρότερο σενάριο για τη Νέα Δημοκρατία!
Δημοσκόπηση που ανατρέπει τα πάντα: Το χειρότερο σενάριο για τη Νέα Δημοκρατία! 2.634 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.