ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Παναθηναϊκός: Στη Μύκονο θα το γιορτάσουν οι «πράσινες» – Το πριμ τίτλου από φίλο της ομάδας

Επιφανής φίλος της ομάδας του Παναθηναϊκού, κάνει δώρο για την κατάκτηση του τίτλου, διακοπές στη Μύκονο για τις παίκτριες των «πρασίνων».

Παναθηναϊκός: Στη Μύκονο θα το γιορτάσουν οι «πράσινες» - Το πριμ τίτλου από φίλο της ομάδας

Ο Νίκος Σαχάς ιδιοκτήτης των Sahas Suites στη Μύκονο, κάνει δώρο διακοπές στα μέλη και τις αθλήτριες της ομάδας του Παναθηναϊκού, για την κατάκτηση του τίτλου του πρωταθλήματος Ελλάδας.

Ο συγκεκριμένος φίλος της ομάδας, κάτι αντίστοιχο είχε επαναλάβει και για την ομάδα βόλεϊ ανδρών όταν κατέκτησαν τον τίτλο τη σεζόν 2019-2020. Έτσι περιχαρής για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, θέλησε να προχωρήσει σε αυτή την πράξη, σαν ανταμοιβή για την χαρά που έδωσε το συγκρότημα της Ελένης Καπογιάννη στο κοινό της ομάδας.

Φυσικά η κίνηση του συγκεκριμένου επιχειρηματία, δεν θα είναι η μόνη επιβράβευση για την ομάδα, καθώς η διοίκηση όπως σας έχουμε ενημερώσει έχει αποφασίσει να ανταμείψει την ομάδα με γενναίο πριμ.

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 1.973 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.