Ερασιτέχνης

Παναθηναϊκός: Σήμερα η απονομή του πρωταθλήματος στις «πράσινες»

Όπως ενημέρωσε ο Ερασιτέχνης σήμερα (18:30), θα πραγματοποιηθεί η απονομή του πρωταθλήματος στην ομάδα μπάσκετ γυναικών.

Όπως ενημέρωσε ο Ερασιτέχνης σήμερα (18:30), θα πραγματοποιηθεί η απονομή του πρωταθλήματος στην ομάδα μπάσκετ γυναικών.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί κεκλεισμένων των θυρών και θα λάβει χώρα στις 18:30 στο αγωνιστικό χώρο του κλειστού γηπέδου «Π. Γιαννακόπουλος».

Παράλληλα, η διοίκηση του Ερασιτέχνη ενημέρωσε το κοινό πως θα το επόμενο χρονικό διάστημα θα πραγματοποιηθεί και η καθιερωμένη φιέστα με παρουσία του κόσμου, αλλά και η εκδήλωση της απόσυρσης της φανέλας του εμβληματικού αρχηγού της ομάδας, Σωτήρη Πανταλέοντα, που αποσύρθηκε από την ενεργό δράση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη:

«Ο Παναθηναϊκός θα σηκώσει την κούπα του πρωταθλητή στις 6.30μ.μ. στο κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος» κεκλεισμένων των θυρών λόγω των μέτρων της πανδημίας.

Η είσοδος  επιτρέπεται μόνο σε δημοσιογράφους –φωτογράφους και θα τηρηθεί αυστηρά το υγειονομικό πρωτόκολλο. Η φιέστα εφόσον όλα πάνε κατ’ ευχήν αναμένεται να γίνει περί τα τέλη Σεπτεμβρίου.

Τότε θα γίνει μια Παναθηναϊκή γιορτή, που θα γίνει η φιέστα για τις πρωταθλήτριες καθώς και η απόσυρση της φανέλας του Σωτήρη Πανταλέοντα με την παρουσία των φιλάθλων μας».

Exit mobile version