ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Παναθηναϊκός για την αναβολή στέψης: «Μπορεί η απονομή να καθυστερεί, αλλά η ομάδα επέστρεψε εκεί που ανήκει»

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός με ανακοίνωσή του γνωστοποίησε ότι μετατίθεται για άλλη μέρα η στέψη του πρωταθλήματος στο μπάσκετ Γυναικών.

Παναθηναϊκός για την αναβολή στέψης: «Μπορεί η απονομή να καθυστερεί, αλλά η ομάδα επέστρεψε εκεί που ανήκει»

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη:

«Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. γνωστοποιεί ότι η απονομή του πρωταθλήματος δεν θα πραγματοποιηθεί σήμερα, άλλα το επόμενο χρονικό διάστημα λόγω ένστασης του Ολυμπιακού.

Θα καθυστερήσει λίγο η επίσημη άρση της κούπας του πρωταθλητή στο γήπεδο της Λεωφόρου καθώς η Ομοσπονδία ενημέρωσε τον Σύλλογο ότι θα πρέπει νομικά να τελεσιδικήσει η ένσταση για τη Χατζηνικολαου πρώτα και μετά να γίνει η απονομή.

Έκλεισε Καταρίνα Γιόβιτς ο Παναθηναϊκός
Έκλεισε Καταρίνα Γιόβιτς ο Παναθηναϊκός 879 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η προσφιλής τακτική του αντιπάλου να κάνει ενστάσεις όταν χάνει εντός αγωνιστικού χώρου, μπορεί να καθυστερεί χρονικά την απονομή ωστόσο ο Παναθηναϊκός επέστρεψε εκεί που ανήκει και θα παραμείνει.»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.