ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Οι… τραμπουκισμοί δεν έπιασαν και ο Ολυμπιακός ψάχνει τρόπο να το πάρει στα χαρτιά!

Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός προσπαθεί με νύχια και με δόντια να μιμηθεί τον ποδοσφαιρικό Ολυμπιακό, καθώς καταβάλει κάθε προσπάθεια προκειμένου να πάρει τον τίτλο στον μπάσκετ Γυναικών στα χαρτιά, αφού οι... τραμπουκισμοί σε όλο τα ματς δεν έπιασαν.

Οι... τραμπουκισμοί δεν έπιασαν και ο Ολυμπιακός ψάχνει τρόπο να το πάρει στα χαρτιά!

Είναι ένα από τα χαρακτηριστικά του συλλόγου του Πειραιά να προσπαθεί με κάθε τρόπο και κάθε μέσο να πετύχει τη σκοπό του. Ο ΟΣΦΠ προσπαθεί να πάρει το πρωτάθλημα καθώς αμφισβητεί την καθόλα νόμιμη συμμετοχή της Όλγας Χατζηνικολάου.

Με εντάσεις και ανακοινώσεις προσπαθεί να πιέσει άπαντες. Προσπαθεί με κάθε τρόπο να κλέψει τον ιδρώτα των κοριτσιών του τριφυλλιού.

Γνωστές οι τακτικές λοιπόν και επιδιώξεις. Έτσι κι αλλιώς το όνομα αυτού του συλλόγου έχει ταυτιστεί με μαύρες σελίδες του ελληνικού αθλητισμού σε όλα τα σπορ.

Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως
Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως 49.634 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πλέομν ψάχνει τον τρόπο για να… κλέψει άλλο ένα πρωτάθλημα, όπως τον έχουμε δει να κάνει για χρόνια σε όλα τα αθλήματα. Οι τραμπουκισμοί δεν έπιασαν και πλέον άρχισαν να πιέζουν με ανακοινώσεις.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.