ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Λύμουρα: «Ο Ολυμπιακός έδειξε ότι δεν ξέρει να χάνει»

Η Λολίτα Λύμουρα σε δηλώσεις της αναφέρθηκε στις ενστάσεις του Ολυμπιακού και τόνισε ότι οι ερυθρόλευκοι δεν ξέρουν να χάνουν.

Λύμουρα: «Ο Ολυμπιακός έδειξε ότι δεν ξέρει να χάνει»

Αναλυτικά όσα είπε στην ΕΡΤ3:

«Δυστυχώς για μια ακόμα φορά ο Ολυμπιακός έδειξε ότι δεν ξέρει να χάνει. Έκανε ένσταση για μια πρώην αθλήτρια του την Όλγα την Χατζηνικολάου φέρνοντας την αναβολή της απονομής του Πρωταθλήματος» είπε αρχικά για να προσθέσει:

«MVP για εμένα είμαστε και οι 12 αθλήτριες όλο το τιμ και αποδείξαμε ότι είμαστε μια ομάδα. Παναθηναϊκός σημαίνει μαχητική ψυχή. Είχα έναν τραυματισμό στα τελευταία δυο ματς αλλά έχω μάθει να σφίγγω τα δόντια και αυτό έκανα. Μετά από τέσσερα χρόνια στην Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ επέστρεψα στην Αθήνα και ήθελα να κατακτήσω το νταμπλ με την ομάδα της καρδιάς μου αλλά δεν τα καταφέραμε μιας και το Κύπελλο ματαιώθηκε. Ευελπιστώ να το πετύχουμε τη νέα χρονιά.

Μου αρέσει να κάνω τις συμπαίκτριες μου καλύτερες γιατί όπως έλεγε και ο Παναγιώτης Γιαννάκης η ασίστ κάνει δυο αθλήτριες χαρούμενες. Αυτός είναι ο στόχος μου σε όποια θέση και αν παίζω, θέλω να κάνω χαρούμενες τις συμπαίκτριες μου. Η κόουτς Καπογιάννη φέτος μου έδειξε ότι το 36 είναι απλώς ένας αριθμός και προπονήθηκα σκληρά παρά τον κορονοϊό και τις συνθήκες προκειμένου να πετύχω τον στόχο μου. Δεν ξέρω τι θα γίνει του χρόνου και αν θα συνεχίσω. Πήρα το πρωτάθλημα και πλέον θέλω να το χαρώ και θα δω στη συνέχεια τι θα γίνει».

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.104 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...