ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Παναθηναϊκός: Φεύγει για τις ΗΠΑ η Μόργκαν

Στην πατρίδα της θα ταξιδέψει τις επόμενες ημέρες η Κόλμπι Μόργκαν, όπου και θα επισκεφθεί την οικογένειά της.

Παναθηναϊκός: Φεύγει για τις ΗΠΑ η Μόργκαν

Μετά την επίτευξη του στόχου που είχαν θέσει στην ομάδα με την κατάκτηση του πρωταθλήματος ήρθε η στιγμή για τις παίκτριες της Ελένης Καπογιάννη να πραγματοποιήσουν τις διακοπές τους.

Πρώτη που θα αναχωρήσει από την Ελλάδα, είναι η Κόλμπι Μόργκαν, με την Αμερικανίδα αθλήτρια να ταξιδεύει για την πατρίδα της. Η Μόργκαν θα μεταβεί στις ΗΠΑ, για να δει αρχικά την οικογένειά της, την οποία λόγω των συνθηκών με την πανδημία και τα lockdown που είχαν επιβληθεί στη χώρα μας, δεν μπόρεσε να συναντήσει τους τελευταίους οκτώ μήνες και στη συνέχεια θα πραγματοποιήσει τις διακοπές της.

Η Μόργκαν που έβαλε το δικό της λιθαράκι ώστε ο Παναθηναϊκός να επιστρέψει στην κορυφή του πρωταθλήματος, ολοκληρώνει τη συνεργασία της με το «τριφύλλι», με όλα τα ενδεχόμενα να παραμένουν ανοικτά για την επόμενη σεζόν.

Οριστικό για… Βοτανικό!
Οριστικό για… Βοτανικό! 2.183 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η ίδια πάντως, επιθυμεί την παραμονή της στην Αθήνα και τον Παναθηναϊκό, καθώς ουκ ολίγες φορές έχει αναφερθεί με ιδιαίτερα θερμά σχόλια για την παρουσία της στην ομάδα, αλλά και τη συμπεριφορά που έδειξαν προς εκείνη οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού. Παράλληλα, η χαρισματική Αμερικανίδα, έχει δείξει την αγάπη της τόσο για την Ελλάδα, όσο και τη ζωή στην πρωτεύουσα, στην οποία ελπίζει να επιστρέψει σύντομα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.