ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μούλη: «Δεν μπορώ να περιγράψω τις στιγμές με λέξεις – Αυτή η ομάδα είναι ένα μεγαλείο» (Pic)

Η Ρούλα Μούλη, με μια μακροσκελή ανάρτησή στα social media, αναφέρθηκε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά και στα όσα εμπόδια που συνάντησε στην καριέρα της, για να φτάσει σε αυτή την επιτυχία.

Μούλη: «Δεν μπορώ να περιγράψω τις στιγμές με λέξεις – Αυτή η ομάδα είναι ένα μεγαλείο» (Pic) | panathinaikos24.gr

Η Ρούλα Μούλη, με μια μακροσκελή ανάρτησή στα social media, αναφέρθηκε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά και στα όσα εμπόδια που συνάντησε στην καριέρα της, για να φτάσει σε αυτή την επιτυχία.

Τομαράς για Πιτσίλκα: «Τον γνωρίζω οικογενειακά, είναι αντι-Παναθηναϊκός»
Τομαράς για Πιτσίλκα: «Τον γνωρίζω οικογενειακά, είναι αντι-Παναθηναϊκός» 1.228 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναλυτικά το μήνυμά της:

«Στη ζωή να κάνεις όνειρα, να κάνεις όνειρα πολλά! Να προσπαθήσεις να τα ζήσεις, μην αφήσεις κανέναν να σου τα κλέψει! Να ζεις το δικό σου παραμύθι, να μη φοβάσαι τους δράκους και να περιμένεις να εμφανιστεί η νεράιδα! Να έχεις υπομονή και επιμονή! Όσες φορές πέσεις, άλλες τόσες να σηκωθείς! Αυτή τη στιγμή ζω το δικό μου όνειρο και το δικό μου παραμύθι. Δράκοι εμφανίστηκαν πολλοί, αλλά δεν το έβαλα ποτέ κάτω, σε σημείο που με έλεγαν τρελή και υπερβολική! Είναι η ομορφότερη στιγμή στην καριέρα μου και δεν μπορώ να την περιγράψω με λέξεις. Αυτό που ζήσαμε μαζί με τον κόσμο του Παναθηναϊκού είναι ένα μεγαλείο! Αυτή η ομάδα είναι ένα ΜΕΓΑΛΕΙΟ! ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚOΣ!!!!!

Σας ευχαριστώ όλους από τα βάθη της καρδιάς μου, που από την πρώτη μέρα που ήρθα στον σύλλογο με κάνατε δικό σας παιδί, ευχαριστώ τις συμπαίκτριές μου, το προπονητικό team! Ευχαριστώ τη διοίκηση του κυρίου Μαλακατέ, αλλά και τη διοίκηση του κυρίου Γιαννακόπουλου. Και τέλος, ένα τεράστιο ευχαριστώ στον κόσμο μας που όλο αυτό το έκανε μαγικό, που είναι καταπληκτικός, μοναδικός, που είναι πάντα δίπλα μας! Σας ευχαριστούμε για όλα…

Υ. Γ. Μαμά, μπαμπά, Γιάννη…. Είμαστε πια ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ»!!!!

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

Κάνε subscribe στo Newsletter του PANATHINAIKOS24

HIGHLIGHTS

READ MORE

close