ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μούλη: «Δεν μπορώ να περιγράψω τις στιγμές με λέξεις – Αυτή η ομάδα είναι ένα μεγαλείο» (Pic)

Η Ρούλα Μούλη, με μια μακροσκελή ανάρτησή στα social media, αναφέρθηκε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά και στα όσα εμπόδια που συνάντησε στην καριέρα της, για να φτάσει σε αυτή την επιτυχία.

Μούλη: «Δεν μπορώ να περιγράψω τις στιγμές με λέξεις - Αυτή η ομάδα είναι ένα μεγαλείο» (Pic)

Η Ρούλα Μούλη, με μια μακροσκελή ανάρτησή στα social media, αναφέρθηκε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά και στα όσα εμπόδια που συνάντησε στην καριέρα της, για να φτάσει σε αυτή την επιτυχία.

Αναλυτικά το μήνυμά της:

«Στη ζωή να κάνεις όνειρα, να κάνεις όνειρα πολλά! Να προσπαθήσεις να τα ζήσεις, μην αφήσεις κανέναν να σου τα κλέψει! Να ζεις το δικό σου παραμύθι, να μη φοβάσαι τους δράκους και να περιμένεις να εμφανιστεί η νεράιδα! Να έχεις υπομονή και επιμονή! Όσες φορές πέσεις, άλλες τόσες να σηκωθείς! Αυτή τη στιγμή ζω το δικό μου όνειρο και το δικό μου παραμύθι. Δράκοι εμφανίστηκαν πολλοί, αλλά δεν το έβαλα ποτέ κάτω, σε σημείο που με έλεγαν τρελή και υπερβολική! Είναι η ομορφότερη στιγμή στην καριέρα μου και δεν μπορώ να την περιγράψω με λέξεις. Αυτό που ζήσαμε μαζί με τον κόσμο του Παναθηναϊκού είναι ένα μεγαλείο! Αυτή η ομάδα είναι ένα ΜΕΓΑΛΕΙΟ! ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚOΣ!!!!!

Σας ευχαριστώ όλους από τα βάθη της καρδιάς μου, που από την πρώτη μέρα που ήρθα στον σύλλογο με κάνατε δικό σας παιδί, ευχαριστώ τις συμπαίκτριές μου, το προπονητικό team! Ευχαριστώ τη διοίκηση του κυρίου Μαλακατέ, αλλά και τη διοίκηση του κυρίου Γιαννακόπουλου. Και τέλος, ένα τεράστιο ευχαριστώ στον κόσμο μας που όλο αυτό το έκανε μαγικό, που είναι καταπληκτικός, μοναδικός, που είναι πάντα δίπλα μας! Σας ευχαριστούμε για όλα…

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 47.893 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Υ. Γ. Μαμά, μπαμπά, Γιάννη…. Είμαστε πια ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ»!!!!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.