ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Ανεβάζει Αλαφούζος το μπάτζετ»

Τα χρήματα που βάζει ο Γιάννης Αλαφούζος στην ομάδα για την επόμενη σεζόν και οι επόμενες κινήσεις.

«Ανεβάζει Αλαφούζος το μπάτζετ»

Τι αναφέρει ο Πρωινός Τύπος: “Πηγές που γνωρίζουν πολύ καλά πρόσωπα και πράγματα εντός της ΠΑΕ Παναθηναϊκός μας είπαν κατηγορηματικά ότι το μπάτζετ του Τριφυλλιού για την επόμενη σεζόν όχι μόνο θα ξεπεράσει τα 10 εκατ. ευρώ.

Είναι προφανές ότι, μετά την παταγώδη αποτυχία της φετινής σεζόν με τη μη έξοδο στην Ευρώπη, ο Αλαφούζος κατάλαβε ότι, αν δεν γίνουν σωστές επενδύσεις – ενίοτε και υπερβάσεις -, ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να ξαναγίνει… κανονικός Παναθηναϊκός”.

Περισσότερα εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.