ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Γλυκά Νερά εξελίξεις: Ταυτοποιήθηκε το ορφανό DNA στον τόπο του εγκλήματος

Οι έρευνες συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς.

Γλυκά Νερά εξελίξεις: Ταυτοποιήθηκε το ορφανό DNA στον τόπο του εγκλήματος

Συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό οι έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών του αποτρόπαιο εγκλήματος στα Γλυκά Νερά. Έχουν περάσει δύο εβδομάδες από το στυγερό έγκλημα ωστόσο όπως φαίνεται οι Αρχές δεν έχουν στα χέρια τους κάποιο στοιχείο που θα τους βοηθήσει να κάνουν το επόμενο βήμα.

Οι Αρχές εντόπισαν στην κρεβατοκάμαρα του ζευγαριού ίχνη από DNA το οποίο δεν ταυτοποιήθηκε με κανένα από αυτά που υπάρχει στη βάση δεδομένων. Σύμφωνα με τον δημοσιογράφος του «Βήματος» Βασίλη Λαμπρόπουλο, το «ορφανό» DNA που βρέθηκε δεν ανήκει σε κάποιον από τους δράστες, αλλά σε αλλοδαπό εργάτη που είχε πάει στη μεζονέτα για δουλειές.

Περισσότερα εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.